IZAŠLI IZ HOTELA: Fudbaleri Srbije prošetali pred meč sa Albanijom
Foto: Dado Đilas

Manji pritisak

IZAŠLI IZ HOTELA: Fudbaleri Srbije prošetali pred meč sa Albanijom

Fudbal -
Isključena je bilo kakva mogućnost da se rukovodstvo našeg tima ili izabranici selektora Radovana Ćurčića susretnu sa domaćim navijačima

Posle incidenata i kamenovanja autobusa u sredu veče, kada su stigli u Albaniju, fudbalski reprezentativci Srbije, odlučili su da u četvrtak prepodne prošetaju u krugu hotela Šeraton u kom su smešteni.

Kako javlja repreter Kurira sa lica mesta, naši reprezentativci su izašli iz hotela da prošetaju, a dobili su uveravabnja da do meča u Elbasanu neće biti nikakvih incidenata. Isključena je bilo kakva mogućnost da se rukovodstvo našeg tima ili izabranici selektora Radovana Ćurčića susretnu sa navijačima Albanije, pošto srpske fudbalere okružuje veliki broj policajaca.

Sa druge strane, reporter Kurira, kaže da se u Elbasanu i Tirani nalaze na hiljade navijača Albanije, koji su krenuli na meč, koji će se igrati od 20.45 na Elbasan areni.

Fudbaleri Srbije nemaju nikakve šanse da se domognu plasmana na šampionat Evrope u Francuskoj, dok domaća selekcija bije bitku za mesto koje će odvesti najmanje u baražza kontinentalni šampionat, koji se igra 2016. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track