STRAH OD NEREDA: UEFA i Dinamo zbog Delija zabranili grčkim navijačima dolazak na Maksimir
Foto: AP

Preventivne mere

STRAH OD NEREDA: UEFA i Dinamo zbog Delija zabranili grčkim navijačima dolazak na Maksimir

Fudbal -
Hrvatski mediji podsećaju da su navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde u bratskim odnosima, a da su Delije bile najavile dolazak u Zagreb na sutrašnji meč da bi pomogli "braći"

ZAGREB - Čelnici Dinama potvrdili su da navijači Olimpijakosa neće moći da prisustvuju meču 3. kola Lige šampiona, koji će biti odigran u utorak na stadionu Maksimir.Hrvatski mediji podsećaju da su navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde u bratskim odnosima, a da su Delije bile najavile dolazak u Zagreb na sutrašnji meč da bi pomogli "braći".

http://www.youtube.com/watch?v=e63sTgFrIJM

S druge strane, navijači Dinama popularni Bed blu bojsi su u dobrim odnosima sa pristalicama Panatinaikosa.Posle ovih dana pre nekoliko dana čelnici UEFA-e su u dogovoru sa predstavnicima hrvatskog i grčkog šampiona odlučili da gostujući navijači ne prisustvuju mečevima u Zagrebu i Atini u strahu da ne dođe do incidenata i sukoba.Dinamo je potvrdio ovu informaciju i podsetio da je poslednji susret grčkih i hrvatskih navijača u oktobru 2011. završio neredima na stadionu u Pireju.

http://www.youtube.com/watch?v=CuJRDomdQ84

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track