(FOTO) ANA I NEMCI U ŠOKU: Srpski zet Švajnštajger u naci uniformi!
Foto: Did.corp

Kakav gaf Kineza

(FOTO) ANA I NEMCI U ŠOKU: Srpski zet Švajnštajger u naci uniformi!

Fudbal -
Kineska kompanija već uveliko prodaje ove lutke širom sveta i tvrdi da posao dobro ide

BERLIN - Jedna kineska kompanija iz Hong Konga prodaje lutke sa sa likom slavnog nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera u uniformi iz vremena nacističke Nemačke.Nemački mediji i javnost je u šoku posle saznanja da je njihov fudbalski heroj predstavljen kao vojnik nemačkog Vermahta iz II svetskog rata.Kineska kompanija već uveliko prodaje ove lutke širom sveta i tvrdi da posao dobro ide. Honkoška kompanija DiD napravila je seriju figura sa licem sličnim Švajnštajgerovom, a koje su dobile ime "Bastijan"

Foto: did.corp
Foto: did.corp

"Ovo je čista slučajnost da lutka liči na Švajnštajgera. Mi ne pravimo lutke koje liče na fudbalera. Lutke smo pravili onako kako smatramo da Nemci izgledaju. Verujemo da svi Nemci ovako izgledaju. Bastijan je vrlo često ime u Nemačkoj", rekao je jedan od predstavnika kineske kompanije.

Foto: did.corp
Foto: did.corp

Ova kineska kompanija pored nacističkih vojnika pravi lutke sa likovima iz američke i britanske istorije. Švajnštajger je odlučio da tuži kompaniju iz Hong Konga zbog proizvodnje figura odevenih u nacističke uniforme koje liče na njega.

Foto: did.corp
Foto: did.corp

Švajnštajger (31) je legendarni fudbaler Bajerna, koji je u letnjem prelaznom roku pojačao Mančester junajted, ali se nije najbolje snašao u engleskom klubu. On je trenutno kapiten nemačke fudbalske reprezentacije.

Foto: did.corp
Foto: did.corp

Bastijan je u vezi sa najboljom srpskom teniserkom Ana Ivanović, koja je verovatno bila šokirana kada je ugledala svog dečka u uniformi.

Eine chinesische Firma verkauft ein Spielzeug, das Bastian Schweinsteiger als Nazi-Soldat darstellt. Sie hat eine kuriose Ausrede parat:

Posted by FOCUS Online on Thursday, October 22, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track