(VIDEO) SRBIN PREŽIVEO: Luiz Adrijano spasao Mihajlovića golom u 86. minutu
Foto: AP

Milan na mišiće

(VIDEO) SRBIN PREŽIVEO: Luiz Adrijano spasao Mihajlovića golom u 86. minutu

Fudbal -
"Rosoneri" jedva pobedili Sasuolo, koji je više od sat igrao sa igračem manje, dok šampion Juventus nije imao problema sa Atalantom

Fudbaleri Milana savladali su danas na domaćem terenu ekipu Sasuola sa 2:1, dok je šampion Juventus, takođe kod kuće, rutinski slavio protiv Atalante (2:0), u utakmicama 9. kola italijanske Serije A.

Milan je teškom mukom došao do bodova, iako je još od od 29. minuta imao igrača više, nakon što je Konsilji dobio direktan crveni karton zbog prekršaja. Kada je Baka dva minuta kasnije doveo "rosonere" u vođstvo iz penala, činilo se da ekipi Siniše Mihajlovića predstoji lak posao i ubedljiv uspeh. Međutim, oslabljeni Sasuolo uspeo je da izjednači rezultat desetak minuta po povratku sa odmora i favorita uvede u velike probleme. Gosti su bili na domak osvajanja boda na "San Siru", a iznenađenje i verovatnu Mihajlovićevu smenu sprečio je Luiz Adrijano pogotkom za dragocenu, tek četvrtu pobedu ove sezone, kojom se slavni klub našao na desetom mestu sa 13 bodova.

Juventus je bez većih teškoća nadigrao Atalantu i probio se na 12. poziciju, dok je Udineze kod kuće zabeležio minimalnu pobedu protiv novajlije Frozinonea (1:0).

Ranije danas Sampdorija je u Đenovi ubedljivo slavila protiv Verone (4:1).

Rezultati:

Milan - Sasuolo 2:1 (Baka 31. penal, Adrijano 86 - Berardi 53)

Juventus - Alatanta 2:0 (Dibala 28, Mandžukić 49)

Udineze - Frozinone 1:0 (Lodi 20)

Sampdorija - Verona 4:1 (Murijel 11, Zukanović 28, Sorijano 45, Eder 54 - Jonita 75)

Od 18 sati igraju Fiorentina - Roma i Lacio - Torino, a od 20.45 Kjevo - Napoli.

Odigrano u subotu:

Karpi - Bolonja 1:2Empoli - Đenova 2:0Palermo - Inter 1:1

Tabela: Fiorentina i Inter po 18 bodova, Roma 17, Napoli, Lacio i Sasuolo po 15, Torino, Sampdorija i Atalanta po 14, Milan 13, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track