KRSTAJIĆ: Ne znate ni gde je stadion! VAZURA: Ti treba da ćutiš
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Žestoka svađa dvojice partizanovaca zbog loših rezultata

KRSTAJIĆ: Ne znate ni gde je stadion! VAZURA: Ti treba da ćutiš

Fudbal -
Bivši sportski direktor zatražio promene u klubu, a sadašnji generalni direktor ga podsetio na Šamrok, milione potrošene na dvojicu Brazilaca i platu od milion evra

Ne pamte se dani kad je Partizan predao titulu Crvenoj zvezdi već u oktobru, pa zato i ne čudi što asovi poput Mladena Krstajića traže promene jer aktuelnu upravu smatraju odgovornom što tim deli peto mesto na tabeli.Na drugoj strani, generalni direktor crno-belih Miloš Vazura dozvoljava kritiku svima osim Krstajiću zato što ga vidi kao najzaslužnijeg za ogroman dug kluba.- Javljaju se neki veliki stručnjaci i daju ocene, intervjue, a nisu znali gde je stadion dok ih neko nije posadio u fotelje. Tamo je potreban fudbalski 5. oktobar, da se krene od nule i spasava što se spasti može. Krivo mi je i žao što se legende ne oglašavaju nego ćutke gledaju. Svi nešto muljaju i skrivaju se dok puca po šavovima. Nadam se da će reagovati pre nego što bude kasno - rekao je Krstajić za Sport, naglasivši da neznanje vrha uprave ide od toga što „u životu nisu ni mačku s praga šutnuli“.

Izazvali sva|u... Fudbaleri Partizana ne mogu da pariraju Zvezdi
Izazvali sva|u... Fudbaleri Partizana ne mogu da pariraju Zvezdi

Odgovarajući na ove optužbe, Vazura je konkretnim brojkama objasnio zašto Krstajić ne sme da kritikuje naslednike u upravi.- Krstajić je bio sportski direktor od jula do decembra 2011. i samo za jedan prelazni rok potrošio je rekordnih tri miliona evra. Doveo je Eduarda i Andersona iz Brazila, za koje je potrošio 1.250.000 evra, plus pola miliona za njihove godišnje plate, da bi već narednog leta otišli iz Srbije - odgovorio je Vazura.Direktor crno-belih podsetio je da su crno-beli doživeli najveću sramotu na evrosceni ispadanjem od Šamroka baš za vreme Krstajićevog rukovođenja sportskim sektorom Partizana.

Prljav vešTužio klub posle otkazaNovost u odnosu na sve ranije minuse Krstajićevog boravka u Partizanu jeste njegova igračka plata. Vazura ističe da je tada iskusni štoper koštao milion evra godišnje klupsku kasu.- Od 2009. do 2011. godine Krstajić je kao igrač imao jednu od najvećih plata u istoriji kluba. To je bruto iznosilo milion evra, a vrhunac svega je tužba protiv kluba u kojoj potražuje čak 300.000 evra posle raskida odnosa zbog kršenja klupskog statuta - rekao je Vazura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track