AFERA SEKS SNIMCI: Karim Benzema uhapšen zbog ucenjivanja saigrača iz reprezentacije Francuske
Foto: Reuters

Treba mu advokat

AFERA SEKS SNIMCI: Karim Benzema uhapšen zbog ucenjivanja saigrača iz reprezentacije Francuske

Fudbal -
Fudbaler Reala i francuski reprezentativac priveden je u sredu ujutro zbog istrage oko ucenjivanja njegovog saigrača iz nacionalne selekcije, Matjua Valbuene, snimkom seksa

Fudbaler Reala i francuski reprezentativac Karim Benzema priveden je u sredu ujutro zbog istrage oko ucenjivanja njegovog saigrača iz nacionalne selekcije, Matjua Valbuene, snimkom seksa.

Benzema je došao u policiju, a potom je zadržan, a kakva je njegova uloga u ovom ucenjivanju, za sada ostaje nepoznato.Advokat fudbalera Real Madrida Karima Benzeme rekao je da njegov klijent nije ucenjivao saigrača iz reprezentacije Matjea Valbuenu povodom afere oko ukradenog intimnog video zapisa. "Karim želi da stavi tačku na sve spekulacije koje su se pojavile u javnosti povodom ovog slučaja. On nije imao nikakvu ulogu u ovoj aferi. Čim se njegovo ime prvi put pojavilo u javnosti vezano za ovu aferu, Karim je rekao da će biti na raspolaganju istražiteljima", rekao je advokat Silvijan Kormije.

"Karim je veoma srećan i nada se da će se sve priče uskoro završiti", dodao je on.Detalji ispitivanja nisu saopšteni, a izvori bliski istrazi su naveli da se sumnja da je Benzema umešan u ucenjivanje Valbuena nakon krađe video snimka. Sudska istraga je otvorena 31. jula u Versaju "za ucenu i učešće u zločinačko udruživanje u cilju pripremanja krivičnog dela".

Ranije je povodom ovog slučaja saslušan i bivši fudbaler Džibril Sise, koji je pušten bez ikakvih optužbi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track