PEĐA MIJATOVIĆ: Ne mogu da radim u Partizanu!
Foto: Partizan

Legenda crno-belih neće u Humsku

PEĐA MIJATOVIĆ: Ne mogu da radim u Partizanu!

Fudbal -
Bivši napadač Partizana, Predrag Mijatović, izjavio je da nije spreman da se posveti radu u Humskoj, jer ima druge planove

Sve češće pojavljivanje Predraga Mijatovića u društvu čelnika Partizana, kao i njegov jučerašnji odlazak na utakmicu protiv Bilbaa u okviru Lige Evrope, uticao je da priče o preuzimanju neke funkcije u Humskoj postanu sve glansije, ali ih on najoštrije odbacuje.

Proslavljeni golgeter crno-belih i Real Madrida kaže da ga u ovom trenutku život u Srbiji ni malo ne zanima, budući da su svi njegovi planovi vezani za život u Španiji.

Ipak, njegova kurtoazna izjava o tome kako "nikad ne treba reći nikad" ostavlja nadu armiji navijača srpskog šampiona da bi jednog dana mogao da se vrati u Partizan.

- Navijač sam Partizana i naravno da mi teško pada sve ovo što se događa s klubom i nadam se da ćemo se što pre izvući iz problema u kojima se nalazimo. Ipak, sv moji planovi i sva razmišljanja su trenutno vezana za Španiju i zaista u ovom trenutku nisam u situaciji da celog sebe dam Partizanu. Naravno, nikad ne treba reći nikad, ali tako stvari sada stoje to nije logično - rekao je Mijatović novinarima u Bilbau i nastavio:

- Klub će uvek imati moju pomoć, tu sam da pričamo, a partizan ima dovoljno bivših igrača, koji mogu da urade pozitivne stvari. Ukoliko se prihvatitet nekog posla treba ga raditi maksimalno odgovorno, s 100 odsto mogućnosti, a ja, kao što sam rekao, u ovom trenutku to ne mogu.

Kriza u kojoj se Partizan nalazi poslednjih mesec i po dana, prema Mijatovićevim rečima samo je prolazni period kakav imaju svi veliki klubovi u Evropi.

- Stvari će doći na svoje mesto, sve je to prolazna faza, treba samo da prođe malo vremena. Pogledajte recimo Real Madrid je prošle godine imao najskuplji tim, a nije osvojio titulu ili uzmimo primer Čelsija, koji ove sezone beleži loše rezultate. Ovi momci moraju da shvate da poseduju kvalitet i moraju da nauče da se takmiče - poručio je Mijatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track