(VIDEO) ŠTA ZNA DETE ŠTA JE BOMBA: Pogledajte gol Vošinog tinejdžera sa preko 30 metara
Foto: Printscreen

Pamtiće ovaj pogodak do kraja života

(VIDEO) ŠTA ZNA DETE ŠTA JE BOMBA: Pogledajte gol Vošinog tinejdžera sa preko 30 metara

Fudbal -
Mladi, 18-godišnji fudbaler Vojvodine Lazar Zličić postigao je neverovatan gol na utakmici 17. kola srpske Superlige protiv Radnika.

Zličić se okuražio u 21. minutu i opalio sa 30 metara. Bomba je pukla, lopta se odbila od prečku u gol - 1:0 za Vojvodinu.

Nema sumnje da će talentovani ofanzivac ovaj gol pamtiti do kraja života, jer mu je prvi u karijeri za Vojvodinu i to na meču na kome nije očekivao da će igrati. Jer, Zličić nastupa za novosadskog prvoligaša Proleter kao pozajmljen igrač Vojvodine, ali je "povučen" sa pozajmice za meč sa Radnikom, jer je rukovodstvo kluba sa "Karađorđa" odlučilo da "skloni" Mirka Ivanića.

Međutim, iako je utakmicu obeležio gol Zličića, na kraju su slavili gosti. Radnik je posle mnogo bure, dva penala i jednog crvenog kartona odneo bodove u Surdulicu - 2:3 (1:1).

Radost domaćina zbog Zličićevog gola nije dugo trajala, samo minut, jer je Samjuel Ovusu odmah zatim izjednačio. U 44. minutu "lale" su ostale bez isključenog Darka Puškarića, a gosti su do vođstva došli u 53. minutu preko Slaviše Stojanovića iz penala. Na 1:3 povisio je Lazar Arsić u 70. minutu, a konačan rezultat postavio je Aleksandar Stanisavljević pogotkom sa bele tačke u 83.

Inače, u drugom poluvremenu spustila se magla na "Karađorđe", pa je vidljivost bila toliko slaba da se igralo na ivici regularnosti.

Voša i Radnik navikli su nas na lude utakmice, jer su u prvom ovosezonskom meču u Surdulici igrali 2:2 iako je domaćin vodio 2:0.

Novosađani su ostali na sedmom mestu sa 22 boda, a Radnik je sa 20 skočio na deobu devetog sa Lučancima i Pazarcima, s tim da ima meč više.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track