UDARILI IH PO DŽEPU: Čelnici Partizana žestoko kaznili igrače
Foto: AP

Zbog sramote u Bilbau

UDARILI IH PO DŽEPU: Čelnici Partizana žestoko kaznili igrače

Fudbal -
Posle nove „petarde“ u Evropi, što je u poslednje dve decenije zaštitni znak crno-belih, fudbalerima ukinut deo zarade

Sekretarijat FK Partizan, na predlog predsednika Zorana Popovića, odlučio je da zbog serije loših rezultata sve fudbalere crno-belih kazni s 30 odsto od mesečne plate, a Ivana Bandalovskog i Valerija Božinova s pola iznosa zbog selfija na klupi u Milanovcu.Ovim činom uprava srpskog šampiona ponovo je kao glavne krivce označila prvotimce kluba koje je do pre mesec i po dana dizala u nebesa tvrdeći da imaju kvalitet za Ligu šampiona. Kad su videli da se stvari ne odvijaju kako su se nadali i da su loše odradili prelazni rok, onda su odlučili da sav pritisak prebace na njih. Prvo se potpredsednik Milorad Vučelić hvalio da se posle poraza od Metalca toliko drao na igrače da se „sve treslo“, a potom je izjavio da su „igrači kao autistična družina“ i da „ne znaju da igraju fudbal“.

Posle novog poraza i novih pet primljenih golova u Evropi, što je za poslednje dve decenije postao znak raspoznavanja crno-belih u Evropi, rukovodstvo kluba održalo je sastanak na kom je fudbalerima ponovo predočilo da su oni krivci, a da je „uprava najbolja na svetu“. Velikom broju prvotimaca je rečeno da broje poslednje dane u Humskoj i da se na zimu sprema velika čistka u ekipi. Uz to, opet se za povrede igrača okrivljuje medicinski blok, a zanemaruje činjenica da crno-beli jednostavno nemaju dovoljan broj igrača za rotaciju.

MaleriPROTIV JAGODINE BEZ ODBRANEAktuelni šampion sutra od 17 časova gostuje u Jagodini, a trener Ljubinko Drulović ima velikih problema da sastavi poslednju liniju tima. Slovenac Gregor Balažic doživeo je tešku povredu na meču u Bilbaou, povređen je i Miloš Ostojić, mada on svakako ne može da nastupa zbog isključenja u Gornjem Milanovcu, tako da za tim konkurišu samo Brazilac Fabrisio i Lazar Ćirković, a na klupi neće biti nijedan igrač koji može da pokriva tu poziciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track