KRIVE DOKTORE A FUDBALERE IM LEČE NADRILEKARI: Upravi Partizana svi loši, samo oni nisu
Foto: Saša Pavlić

Napad najbolja odbrana

KRIVE DOKTORE A FUDBALERE IM LEČE NADRILEKARI: Upravi Partizana svi loši, samo oni nisu

Fudbal -
Alibi Rukovodstvo crno-belih tvrdnjom da je za povrede igrača odgovoran medicinski blok pokušava da opravda svoje loše poteze

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić optužio je pre nekoliko dana medicinski blok crno-belih za učestale povrede igrača, dok se prvotimci aktuelnog šampiona leče kod nadrilekara.On je zapravo pokušao da skrene pažnju s osnovnog problema, a to je loše odrađen prelazni rok, zbog čega je zaostatak za Crvenom zvezdom praktično već sada nedostižan, čak i kad se bodovi prepolove. Uprava crno-belih uporno krivce pronalazi u sudijama, igračima, poziva se na lošu sreću, a sada je prst uperen u medicinski blok, ali nikako ne žele da priznaju da su oni glavni krivci za lošu situaciju.

Upropastili Partizan... Vazura, Vučelić, Popović
Upropastili Partizan... Vazura, Vučelić, Popović

Bolnica u HumskojZbog povreda u najjačem timu Partizana najduže izostaju Darko Brašanac i Andrija Živković, koji, kad su se povredili nisu ni išli na terapije kod klupskih medicinara, već su, bez odobrenja kluba, otišli kod svetski poznate nadrilekarke Marijane Kovačević. Na kraju krajeva, to nije nikakva tajna, budući da se otac Andrije Živkovića pre neki dan žalio kako sve te tretmane plaćaju sami.

Jedva se oporavio... Božinov
Jedva se oporavio... Božinov

Roditelji besni- Razočaran sam kao roditelj deteta koje voli Partizan i koje je zbog te ljubavi ostalo u klubu, a oni ga ne poštuju nimalo. Sve povrede koje je zaradio plaćamo iz sopstvenog džepa i imam sve račune i sa klinike i od doktorke Marijane - rekao je Jovica Živković.Pored njih, alternativnom medicinom se lečio i Valeri Božinov, koji je u Bugarskoj bio podvrgnut tretmanu pijavicama. Uz to, Marko Jevtović je na meču s Crvenom zvezdom doživeo potres mozga zbog čega je po nalogu neurologa s VMA pauzirao određeno vreme, a Gregor Balažic je koleno povredio nakon nezgodnog doskoka u Bilbaou, pa je jasno da je priča o lošem lečenju igrača samo jeftin pokušaj alibija rukovodstva crno-belih za loše urađen posao.

Novi kiks Partizanu samo bod u Jagodini - 2:2 (2:0)GROBARI: UPRAVA NAPOLJE!„Uprava napolje“, skandirali su navijači Partizana juče u Jagodini. Nezadovoljni ovosezonskim rezultatima, a posebno besni što njihov voljeni klub ne može da pobedi ni pretposlednji tim na tabeli, Grobari su zasuli teren bakljama i tako izazvali kraći prekid utakmice posle drugog gola Jagodine. Krajnji rezultat - 2:2!Crno-beli su tako ostvarili sedmi kiks u poslednjih devet prvenstvenih mečeva, što je učinak kakav se ne pamti u klubu iz Humske. Bodovni zaostatak za vodećom Zvezdom sada iznosi 21. Strelci za Jagodince bili su Nikolić u 11. i Popović u 45. minutu, dok su golove za Partizan dali Božinov u 74. i Babović u 84. minutu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track