(VIDEO) LUDOGOREC POSLUŽIO KAO SITO: Evo šta je Grofu potrebno da Zvezdu povede u Ligu šampiona
Foto: Aleksandar Radonić

Prebrz teren u Razgrad

(VIDEO) LUDOGOREC POSLUŽIO KAO SITO: Evo šta je Grofu potrebno da Zvezdu povede u Ligu šampiona

Fudbal -
Miodrag Božović trener Crvene zvezde posle utakmice s Ludogorecom rekao je da mu je jasno na koje igrače može da računa u prolećnoj sezoni.

"Imam uvid u ekipu, ova ekipa je u stvaranju i stvaraće se i dalje. U decembru bi trebalo da dovedemo dva igrača. Ako budemo prvi, još dva igrača za Ligu šampiona, što će biti sasvim dovoljno", rekao je Grof Božović.

O utakmici i porazu ekipe bez sedmorice standardnih prvotimaca kaže:

"Bila je izvanredna utakmica, pogotovo za nas. Zato što nismo navikli da igramo na ovako dobrom terenu. Bilo je prebrzo za nas u prvom poluvremenu. Napravili smo dve greške. Kada je trebalo da primimo golove sreća nas je pogledala. Drugo poluvreme bilo je malo bolje. Dali smo gol, igrali presing, ali opet smo napravili treću grešku i opet primili gol".

Osvrnuo se Zvezdin strateg i na domaćina:

"Hvala ljudima iz Ludogoreca koji su na sprimili tako da smo se osećali kao kod kuće. Ludogorec ima mnogo stranaca, od Bugara su igrali Stojanov i Đakov. Ostalo su sve Brazilci, brzi, tehnički potkovani. Igraju brz fudbal".

Nije se libio ni da govori o pojedinačnom učinku svojih igrača.

"Mbođ ne igra standardno. Protiv ovakvog protivnika je pokaao da može igrati ozbiljan fudbal. Sikimić je odigrao izvanredno, iako ni on nema minutažu. Cvetković nije bio loš. Donald je dao fenomenalan gol. Ali objektivno, bili smo slabi. Niko od ovih igrača ne igra standardno, osim Pavićevića, Ibanjeza, Srnića i Donalda".

Luka Ilić i Luka Adžić su omladinci kojima je Grof danas doa šansu da debituju u prvom timu.

"Nisam im dao veliku minutažu, ali ovo je dobro a njih. Da osete atmosferu prvog tima, da vide kako je to, da još bolje treniraju i rade", zaključio je Miodrag Božović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track