NENAD MILIJAŠ ZA KURIR: Sinovi blizanci su moja najveća pobeda dosad
Foto: Damir Dervišagić

Pretplaćen na slavlja u 2015.

NENAD MILIJAŠ ZA KURIR: Sinovi blizanci su moja najveća pobeda dosad

Fudbal -
Sezona u Kini za mene je bila kao iz snova, a onda je usledila kruna mog života - rođenje Vasilija i Lazara, kaže fudbaler

Nenad Milijaš odigrao je sezonu iz snova u Kini. Sa svojim Hebeijem izborio je plasman u elitni rang, a potom se vratio u Srbiju. Pre nekoliko dana postao je otac blizanaca Vasilija i Lazara, koje mu je na svet donela supruga Ksenija.- Rođenje sinova je moj najveći uspeh u životu! Ovih dana nisam ni spavao, samo sam slavio sa drugarima. Srećan sam i ispunjen čovek - počeo je razgovor za Kurir Nenad Milijaš (32).Unosan ugovor s Hebeijem traje još godinu dana, a Nenad Milijaš kaže da mu je odlazak u Kinu bio pun pogodak u karijeri.- Odbijao sam Kinu unazad nekoliko godina, a tamo me je bukvalno odvukao Radomir Antić. Bio sam rezervisan prema svemu što me tamo čeka, a sada mogu da kažem da sam prezadovoljan. Iza mene je savršena sezona. Imamo pauzu do januara, a prvenstvo nam počinje u martu.Nenad Milijaš kaže da mu je žao što Radomir Antić nije ostao u Hebeiju.- Radomir je napravio ekipu, selektirao igrače... Na početku je imao lošije rezultate, a i poželeo je da ode.Crvena zvezda je neizostavna tema u razgovoru s Nenadom Milijašem, koji je u dva navrata bio kapiten crveno-belih.- Srećan sam što Crvena zvezda ovako gazi u prvenstvu. Već sada im Partizan ne može ništa! Stvarno su super! Drago mi je zbog klinaca, što su izrasli u prave igrače. Veliki su talenti, ali treba biati realan, ne mogu oni da nose ekipu. Grujić, Jovanović, Jović, Ristić i Plavšić su sjajni, ali im je potrebno iskustvo.Po Milijašu, ključ uspeha Zvezde jeste trener Božović.- Crvena zvezda je u Grofu dobila savršenog trenera. Pritisak koji je stalno prisutan oko kluba preuzeo je na sebe. Mnogi koji su ga osporavali posle mesec dana, sada ga kuju u zvezde i mole da ostane što više godina u Crvenoj zvezdi. Sada ostaje samo da klub isprati rezultate - smatra Milijaš.

Novac nasušniZVEZDA PRODAJE IGRAČE DA BI PREŽIVELANenad Milijaš tvrdi da će Zvezda u skorije vreme morati da proda nekog od vodećih igrača, poput Grujića, Kataija ili Ibanjeza.- Svesni smo da klub živi od prodaje igrača. Neko će morati da ode i navijači treba da znaju da je to neminovnost. Klubu je potreban novac, a do njega može doći samo kroz prodaju. Zato je potrebna dobra selekcija, da se nađu dobre zamene - tvrdi Milijaš.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track