(VIDEO) OSVETA: Bosanci pretukli navijača koji je u Dablinu tokom minuta ćutanja vikao Palestina
Foto: Reuters

Zemljaci mu nisu oprostili

(VIDEO) OSVETA: Bosanci pretukli navijača koji je u Dablinu tokom minuta ćutanja vikao Palestina

Fudbal -
Jedan od navijača Bosne i Hercegovine pretučen je u Dablinu posle revanš meča baraža za plasman na EP 2016. protiv Republike Irske.

Mediji u Sarajevu navode izjave svedoka koji tvrde da je ovaj navijač u pijanom stanju vikao "Palestina, Palestina" tokom minuta ćutanja za žrtve terorističkog napada u Parizu uoči duela Irska - BiH. Ovaj navijač nije bio usamljen na tribinama, pošto je stotina njegovih zemljaka zviždalo tokom minuta ćutanja.Ovaj potez bosanskih navijača naišao je na osudu širom sveta. Mediji u Sarajevu navode da je grupa navijača BiH prepoznala u hotelu čoveka koji je vikao "Palestina, Palestina", a onda su ga prebili.

"Ne znam ko je taj momak ni kako se zove. Samo znam da je bio pijan i da je osramotio ceo narod. Kada smo ga u hotelu pitali da li je on bio taj koji je uzvikivao 'Palestina, Palestina' bahatim je tonom odgovio da. Tada ga je nekolicina naših navijača dohvatila i dobro izudarala", ispričao je jedan od navijača.Irska je pobedila 2:0 i izborila plasman na EP, pošto je u prvoj utakmici bilo 1:1.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track