SELEKTOR ČILEA ORIGINALAN: Imao sam veći posed, ali je drugi frajer imao seks sa njom u toaletu
Foto: Reuters

Muka ga naterala na metaforu

SELEKTOR ČILEA ORIGINALAN: Imao sam veći posed, ali je drugi frajer imao seks sa njom u toaletu

Fudbal -
Reprezentacija Čilea ubedljivo je poražena u Montevideu od Urugvaja 0:3 u utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

Aktuelni šampion Južne Amerike doživeo je debakl iako je znatno više imao loptu u posedu. O tome je posle meča govorio čileanski selektor, Argentinac Horhe Sampaoli, koristeći se do sada nezabeleženom metaforom.

"Jedne sam večeri sam otišao u noćni klub. Celu noć sam razgovarao s jednom ženom. Smejali smo se, flertovali, platio sam joj nekoliko pića", počeo je "srceparajuću" priču Sampaoli.

Onda je usledio neočekivani preokret...

"Oko pet sati ujutro u klub je ušao neki frajer, zgrabio ženu i odveo je u WC. Imali su seks i otišli su zajedno. Ali, to nije važno jer sam ja imao veći posed tokom večeri", cinično je zaključio Horhe Sampaoli.

Na tabeli kvalifikacija Južnoameričke zone posle četiri kola neočekivano vodi Ekvador sa 12 bodova, Urugvaj ima devet, Brazil, Paragvaj i Čile po sedam, Argentina pet... Četiri reprezentacije obezbediće direktan plasman u Rusiju, a petoplasirana će u interkontinentalni baraž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track