VUJADIN SAVIĆ SPREMA SVADBU: Oženiću se Mirkom čim ne bude trudna!
Foto: Damir Dervišagić

Opa, bato

VUJADIN SAVIĆ SPREMA SVADBU: Oženiću se Mirkom čim ne bude trudna!

Fudbal -
Porodica mi nedostaje, jedva čekam da dođem u Beograd, a od februara svi zajedno idemo u Moldaviju, otkriva igrač Šerifa

Fudbaler moldavskog Šerifa Vujadin Savić konačno je spreman da se oženim majkom svoje troje dece, glumicom Mirkom Vasiljević. Njih dvoje imaju sinove Andreja i Mihajla i ćerkicu Adrijanu. Iako nam nije otkrio datum venčanja, nekadašnji igrač Crvene zvezde kaže da će se to uskoro dogoditi.- Mirku ću oženiti prve godine kada ne bude trudna! Ha, ha, ha... Šalim se, planiramo venčanje. Porodica mi mnogo nedostaje, ali u životu u jednom trenutku nešto mora da trpi zarad nečeg drugog. I Mirka i ja se mnogo odričemo, nije nam lako, iako svaki slobodan trenutak koristimo da budemo zajedno - priča za Kurir Vujadin Savić i nastavlja:Dolazi u Beograd- Sledeće nedelje dolazim u Beograd jer mi se završava prvenstvo, a već od februara porodica će doći u Tiraspolj i bićemo na okupu.Vujadin Savić otkriva anegdotu za svog nekadašnjeg saigrača iz Crvene zvezde, danas napadača Partizana Abubakara Umarua, zbog duga u vrednosti od 1.000 evra.Grof je šmeker- Istina je to! Dok smo igrali u Zvezdi, Abu i ja smo igrali „soni“. Pošto je bio ubeđen da je bolji od mene, pala je opklada. Pobedio sam ga 3:1 u partijama, a on se snuždio. Brate, platiće ti Den Tana, tako mi je rekao. Ha, ha, ha... I sad se smejem kad se setim njegove face. Odmah sam mu oprostio opkladu, tako da mi ne duguje ništa.Vujadin Savić redovno prati igre Crvene zvezde, posebno ceni trenera Miodraga Božovića:- Ne poznajem Grofa, ali da se primetiti da je izuzetan trener i fudbalski šmeker! On je najveće Zvezdino pojačanje! Ubeđen sam da Crvena zvezda uzima titulu i, kao svaki navijač, nadam se Ligi šampiona! Ako ostane kostur ekipe i dođe još nekoliko igrača, Crvena zvezda ima realne šanse da se nada ulasku u jednu od grupa Lige šampiona.O moldavskom Šerifu, sin legendarnog Duleta Savića ima samo reči hvale.- Imam ugovor još godinu i po dana. Plan mi je da osvojimo titulu i domognemo se Lige šampiona. Posle toga voleo bih da odem u Rusiju - zaključio je Savić.

O ZvezdiTERZIĆ ME SLAGAOVujadin Savić ne može da prežali što prošle godine nije potpisao za Crvenu zvezdu.- Zvezdan Terzić i moj tadašnji menadžer zvali su me i rekli da raskinem ugovor sa Bordoom jer im hitno treba štoper. Odmah sam to učinio i došao u Beograd. Međutim, kad sam stigao, rekli su mi da me neće trener Lalatović. Navodno, Zvezdi su potrebni igrači koji mogu odmah da igraju, a ja sam imao slomljenu ruku. Čista je laž da me Lalatović nije želeo. Hteo sam da dođem u Zvezdu kao slobodan igrač i da igram za džabe - objasnio je Savić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track