(FOTO) TERZIĆ BESAN: Fudbaleri Zvezde se slikali u Partizanovoj opremi!
Foto: Instagram

Glupost mladih fudbalera crveno-belih

(FOTO) TERZIĆ BESAN: Fudbaleri Zvezde se slikali u Partizanovoj opremi!

Fudbal -
Kadeti Crvene zvezde Filip Maksić i Slađan Rakić našli su se u središtu skandala, pošto su se slikali u trenerkama sa grbom ljutog rivala Partizana i fotografije okačili na svoje Instagram profile

Maksić je pored fotografije napisao stihove čuvene navijačke pesme crno-belih: "Dobro pamtim sve", dok je Rakić nastavio u istom stilu: "I kada umrem reći će, GROBAR BIO JE!"Njihov saigrač Luka Ilić ostavio je komentar ispod Maksićeve fotografije: "Šta radiš to?".

Kada su shvatili kakvu glupost su napravili, mladi fudbaleri su obrisali fotografije sa svojih profila, ali na njihovu žalost "printskrinovi" su već bili napravljeni.

Još uvek nije poznato da li su ovim krajnje nepromišljenim gestom želeli da izraze nezadovoljstvo statusom u ekipi ili jednostavno da skrenu pažnju javnosti na sebe... U svakom slučaju njihov potez je šokirao generalnog direktora kluba Zvezdana Terzća.

"Što se mene tiče mogu da dobiju papire odmah i da ih nikada više ne vidim, ali videćemo šta će da kaže direktor omladinske škole Dragan Mladenović", rekao je za Kurir Terzić.

Trener kadetske ekipe Crvene zvezde je Ognjen Koroman.

Očigledno je da su ovim postupkom mladi fudbaleri Zvezde žestoko prekršili klupsku disciplinu.

Foto: Printskrin: Instagram/_fafilee
Foto: Printskrin: Instagram/_fafilee

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track