PODSMEH LEGENDI KLUBA: Ovaj Junajted je sprdnja od tima

Bivši igrači besni zbog rezultata

PODSMEH LEGENDI KLUBA: Ovaj Junajted je sprdnja od tima

Fudbal -
Nekadašnje zvezde Mančester junajteda ne mogu da se pomire s tim da ekipa trenera Van Gala u Ligi šampiona deluje kao grupa građana

Remijem protiv holandskog PSV na svom terenu (0:0) fudbaleri Mančester junajteda izazvali su bes klupskih legendi!Bivši kapiten kluba sa Old traforda Roj Kin smatra da odnos prvotimaca prema obavezama nije na zavidnom nivou, a posebno apostrofira Vejna Runija, koji bi s kapitenskom trakom trebalo da bude primer svima. Uz to, Kinu je mnogo zasmetalo što je napadač Mančestera pre neki dan učestvovao u jednom šouu kečera, gde je čak ošamario zvezdu tog sporta Bareta.- Vejn Runi je za Mančester uradio mnogo, ali sada kada je kapiten mora još više i neophodno je da bude motor koji će da vuče ekipu. On na terenu izgleda užasno i nemam pojma šta mu se uopšte desilo. I to ne samo on već cela ekipa izgleda katastrofalno. Gledam ga pre neki dan kako šamara nekog kečera i pitam se: “Šta kog đavola ovaj čovek radi?” Potrebno je da se vrati u normalu, pronađe sebe i počne da igra fudbal - kaže Kin.Mučenje Mančestera teško podnosi još jedna legenda Pol Skols, koji je poznat kao veliki kritičar sadašnjeg trenera Luja van Gala.- Ovaj Mančester je dosadan, nismo ni blizu Barselone ili Bajerna i nisam baš siguran da će uspeti da pobede Volfsburg u poslednjem kolu i tako obezbede plasman u nastavak Lige šampiona - poručuje Skols, dok bivši reprezentativac Majkl Oven naglašava:- Stari Junajted s Fergusonom bi se prošetao kroz ovu grupu Lige šampiona. Ovaj tim se samo brani, kao da nemaju napadačke ambicije i sve je to dosadno i jednodimenzionalno.

ŠirokoIbrina fešta u Malmeu

Najbolji fudbaler Švedske svih vremena Zlatan Ibrahimović nastupao je u sredu za PSŽ protiv ekipe Malmea, čak je postigao jedan gol, ali njegova glavna pobeda dogodila se na glavnom gradskom trgu, gde je organizovao žurku.- Ovo je izuzetan dan u mom životu i želeo sam da ga svi dobro zapamte. Stadion u Malmeu je mali, a moja želja je bila da taj dan svi uživaju, pa sam organizovao gledanje meča u centru grada - kaže Ibrahimović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track