Dijara: 100. gol dajem Zvezdi
Foto: Kurir

Dijara: 100. gol dajem Zvezdi

Fudbal -
Senegalac ekao je da ta ekipa ima kvalitet da se na leto plasira u grupnu fazu LŠ

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Lamin Dijara rekao je da ta ekipa ima kvalitet da se na leto plasira u grupnu fazu Lige šampiona.

"Sigurno je da imamo kvalitet i da možemo da se borimo za plasman u Ligu šampiona", kazao je Senegalac novinarima na prvom treningu posle osvajanja pete uzastopne titule prvaka Srbije. Crno-beli su juče u Čačku pobedili Borac sa 4:0 i tri kola pre kraja stekli nedostižnu prednost u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

"Kada je lepo onda je svima lepo, a kada je teško onda su svi protiv nas. Dobro smo radili cele sezone i zaslužujemo da budemo šampioni. Imali smo dosta problema i teško nam je palo što smo na početku prolećnog dela izgubili neke bodove", istakao je Dijara. Napadač Partizana u šali je kazao da bi kapitenu Saši Iliću, koji je juče odigrao 569. utakmicu za crno-bele, trebalo posvetiti internet sajt pod nazivom "Jedan je Ilić kapiten", zbog njegovog doprinosa klubu iz Humske.

"Ilić je legenda i na terenu se vidi njegov kvalitet", dodao je on. Partizan će naredne subote igrati "večiti" derbi sa Crvenom zvezdom, a Dijara je kazao da bi voleo da baš u tom duelu postigen jubilarni 100. gol za crno-bele.

"Protiv Borca sam imao veliku želju da dam gol, pošto sam u poslednje vreme mnogo promašivao. Ako Bog da 100. gol pada u derbiju", kazao je Senegalac, koji je juče u Čačku postigao dva pogotka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track