(VIDEO) MIHA RAZBIO SVOJE: Milan ubedljivo pobedio Sampdoriju i krenuo ka vrhu
Foto: Reuters

Derbi Serije A

(VIDEO) MIHA RAZBIO SVOJE: Milan ubedljivo pobedio Sampdoriju i krenuo ka vrhu

Fudbal -
Fudbaleri Milana pobedili su Sampdoriju u poslednjem subotnjem meču 14. kola Serije A – 4:1 (2:0).

Ekipa srpskog trenera Siniše Mihajlovića, koji je po prvi put za rivala imao svoj bivši klub, zabeležila je sedmi trijum u sezoni, pa je sada peta na tabeli sa 23 boda, dok je ekipa iz Đenove pretrpela šesti poraz i ostala je 13.

"Rosoneri" su odigrali jedan od najboljih mečeva od kada je srpski strateg na klupi slavnog kluba, a sa po dva pogotka u oba poluvremena lako je otklonila sve dileme oko pobednika.

Strelac vodećeg gola bio je Đakomo Bonaventura u 16. minutu, kada je posle šuta Mamadu Nijanga skrenuo u mrežu sa same linije.

Dvadesetak minuta kasnije domaći su duplirali vođstvo, a mlađani Nijang je posle asistencije upisao i pogodak, iz penala.

Rezultat se do poluvremena nije menjao, da bi Nijang posle samo četiri minuta igre u nastavku postigao svoj drugi pogodak. iskoristio je katastrofalnu grešku odbrane gostiju i lako pogodio prazan gol.

Na 3:0 povisio je rezervista Luiz Adrijano u 79. minutu, posle centaršuta Alesandra Čerčija, da bi konačan rezultat postavio Eder u 87. minutu, donevši gostima počasni pogodak s bele tačke.

AC Milan vs Sampdoria 4-1 All Goals and... by alxrecords

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track