KURIR MITROVIĆU ČITAO TVITOVE: Da si rođen ranije, sudili bi ti u Hagu!

Ekskluzivno

KURIR MITROVIĆU ČITAO TVITOVE: Da si rođen ranije, sudili bi ti u Hagu!

Fudbal -
Srpski napadač izaziva različite emocije kod navijača Njukasla, a posle gola Totenhemu dižu ga u nebesa

Navijači njegovog kluba ga obožavaju, protivnici ga smatraju grubijanom, dok ga u medijima novinari čas hvale, čas najavljuju da će dobiti otkaz, uz neizbežnu priču o višku kilograma. Na sve to Aleksandar Mitrović, strelac za Njukasl u nedeljnom gostovanju Totenhemu (2:1), gleda ravnodušno:- Ma, ne čitam komentare, ni na sajtovima ni na Tviteru. Potpuno mi je isto i kada me hvale i kada me napadaju, svako ima pravo da iznese svoje mišljenje, pa se ne opterećujem previše onim što se piše o meni - kaže Mitrović za Kurir.Zašto vam u Engleskoj opet spominju kilograme kao i u Belgiji?- Stvarno ne znam jer nemam problema s težinom. Možda je jedino razlog to što ponekad obučem uži dres, tako da se ljudima onda čini da sam se ugojio.Čuli ste da vas na Tviteru od juče navijači „svraka“ dižu u nebesa?- Srećni su svi u klubu i oko njega, ostvarili smo važnu pobedu koja bi mogla da preokrene celu situaciju.Šta mislite o navijaču koji tvrdi da biste danas stajali pred sudijom Haškog tribunala da ste rođeni nekoliko generacija pre? Valjda vas jedino tako mogu zaustaviti da ne dajete golove.- Ha-ha-ha! Taj me je baš nasmejao! Odavno sam postao svestan toga da će me različito doživljavati.Drugi zamišlja duel vas i Dijega Koste kod korner-zastavice i kaže da bi to bila moderna verzija sukoba Patrika Vijere i Roja Kina?- Ne, preteruju što se mene i Koste tiče, mada njega nije bilo u timu kad smo igrali protiv Čelsija. Znam da su se Kin i Vijera često nalazili u klinču, ali kod mene se neće roditi takvo neprijateljstvo prema protivniku.

UverenOGREJAĆE SUNCE I REPREZENTACIJUKako komentarišete izjavu menadžera Stiva Meklarena da ste jedno vreme bili u lošoj formi zbog svega što ste prošli s reprezentacijom?- Nikad mi reprezentacija nije bila problem da bih zbog nje gubio volju ili igrao loše. Uhvatila nas je kriza, ali iskreno mislim da je pitanje trenutka kada će sve krenuti kako treba. Očekujem isti rasplet i kad je Partizan u pitanju. Pratim sve što se dešava i znam da i ovom padu mora doći kraj - kaže Mitrović.

Rad se isplatioHVALA KONDICIONOM TRENERUNakon pobede na Vajt hart lejnu gol ste posvetili kondicionom treneru?- Naporno sam radio nedeljama, a on mi je najavio da ću postići gol protiv Totenhema ako budem ušao u igru. Zbog toga sam želeo da mu izrazim zahvalnost.Da li bi nova pobeda u sledećem kolu zaustavila priče o opstanku u ligi?- Ko zna šta će biti. Dolazi nam Aston Vila, ali posle svega niko ne sme da se upusti u prognoze jer se već mnogo puta pokazalo da svako svakoga može da dobije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track