DOK BRAZILAC JURI TROFEJE: Nejmaru saigrač smuvao sestru!
Foto: Profimedia

Lukas Lima u vezi s lepom Rafaelom

DOK BRAZILAC JURI TROFEJE: Nejmaru saigrač smuvao sestru!

Fudbal -
Fudbalski reprezentativac Brazila i Rafaela Bekran nekoliko meseci u vezi, a nedavno su zajedno proveli odmor u Americi, u Diznilendu

Rafaela Bekran, rođena sestra superzvezde Barselone Nejmara, već nekoliko meseci u vezi je s njegovim saigračem iz reprezentacije Brazila Lukasom Limom.Njih dvoje su nedavno otputovali s zajedničkim prijateljima u Ameriku, gde su proveli odmor u Diznilendu i nijednog trenutka nisu se trudili da prikriju emocije, pa su i na društvenim mrežama objavljivali fotografije na kojima se vidi koliko su bliski. Zasad ni jedno ni drugo ne žele javno da pričaju o ovome, ali mediji u Brazilu ističu da su presrećni jedno pored drugog. Inače, Nejmar je vezan za Rafaelu, pa je tako preko gotovo cele desne nadlaktice istetovirao njen lik i nikad ne propušta priliku da istakne koliko mu je njena podrška važna u profesionalnoj karijeri.Lukas Lima (25) tek nedavno je debitovao za reprezentaciju Brazila i zasad je odigrao samo pet mečeva za nacionalni tim, a među njima je i veliki derbi protiv Argentine u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiju. Fudbaler Santosa i jedna od najvećih zvezda u toj zemlji „karioka“ postigao je izjednačujući pogodak, i to sjajnim volejom, pa je očigledno da mu veza s Nejmarovom sestrom i te kako prija.

Real hoće LimuUSKORO ZET NA ŠURAKALukas Lima trenutno je najbolji fudbaler Santosa, za koji je svojevremeno igrao i Nejmar, a uskoro bi trebalo da se preseli u Evropu. Za njegove usluge najozbiljnije je zainteresovan Real Madrid. Njemu ugovor sa slavnim klubom ističe 2018. godine i obeštećenje predstavlja 60 miliona evra, što je manji od problem od činjenice da Santos ima samo 10 odsto vlasništva nad Limom, dok ostatak pripada investicionom fondu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track