STOJADINOVIĆ POTVRDIO: Marko Grujić ide u Liverpul!
Foto: Saša Pavlić

Mladi fudbaler Zvezde ide u Premijer ligu

STOJADINOVIĆ POTVRDIO: Marko Grujić ide u Liverpul!

Fudbal -
Marko Grujić čeka vizu iz ambasade Velike Britanije i čim je dobije uputiće se u Liverpul.

Crvena zvezda i klub sa Enfilda postigli su odranije dogovor, a menadžer Zoran Stojadinović veruje da će mladi fudbaler u prvim danima nove 2016. godine i zvanično potpisati ugovor sa slavnim engleskim klubom.

"Čekamo da dobijemo poziv iz ambasade Velike Britanije. Markov pasoš je tamo, treba da se završi procedura oko vize. Što bi se reklo, sada je "mrtvo more". Kad dobijemo vizu putovaćemo u Englesku, jer je takav dogovor sa ljudima iz Liverpula", rekao je za Kurir Zoran Stojadinović (19).Otac mladog igrača Crvene zvezde Goran Grujić nije bio za transfer svog sina u Liverpul. To je u svojoj ispovesti Kuriru prošle nedelje i potvrdio. Bez obzira što su crveno-beli zaradili šest miliona evra i što će Marko prolećni deo sezone provesti na Marakani."Otac brine za svoje dete i tako treba posmatrati njegove izjave koje je dao. Goran je dobar čovek i ništa on loše nije mislio. Smatram da su se određene stvari prebrzo desile za njega. Gruja je jedan od retkih normalnih roditelja. Da samo znate sa kakvim sam se očevima i majkama viđao... Goran je samo hteo da zaštiti dete od velikog pritiska koji se stvorio, odnosno da od transfera njegovog deteta zavisi sudbina Crvene zvezde. Ali, sa dobrim ljudima se može dogovoriti i mislim da će sve biti u najboljem redu, što se tiče Markovog odlaska u Liverpul" istakao je Zoran Stojadinović.Marko Grujić (19) biće prva kupovina Jirgena Klopa od kada je postao trener Liverpula. Mladi fudbaler će na Enfildu imati godišnju platu od 1,2 miliona evra koja će progresivno rasti svake godine, pošto će potpisati petogodišnji ugovor. Posle Milana Jovanovića i Lazara Markovića, Marko Grujić biće treći Srbin koji je igrao za jedan od najtrofejnijih i najpopularnijih klubova na svetu.

Rusi hvale GrofaFudbaler Lokomotive iz Moskve i reprezentativac Rusije Roman Šiškin pohvalno je govorio o svom bivšem treneru Miloradu Božoviću, koji danas vodi Crvenu zvezdu."Božović je fudbalski šmeker, uvek se šalio sa igračima, uživao je da priča sa nama. Milorad je dobroćudan čovek, jaka ličnost i kvalitetan trener. Zaista mi je žao što je morao da ode iz Lokomotive. Sa njim smo imali dobre rezultate, igrači su ga voleli... Mislim da fizički nismo bili najbolje spremni, a Milorad je osetio da će pomoći ekipi ako ode. Žrtvovao je sebe, da bi nama krenulo. Pratim šta je uradio u Crvenoj zvezdi, napravio je veliku prednost i već sada osigurao titulu. To je dokaz da je vrhunski trener", istakao je Šiškin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track