TUGA U ZEMUNU: Tragično preminuo mladi pripadnik Taurunum bojsa!
Foto: Fejsbuk

Nije izdržao

TUGA U ZEMUNU: Tragično preminuo mladi pripadnik Taurunum bojsa!

Fudbal -
Mladi navijač Zemuna, Vladimir Vukmirović Vukma, preminuo je od posledica opekotina zadobijenih prilikom eksplozije plinske boce

Popularni Vukma je u eksploziji plinske boce, koja se dogodila pre mesec dana, zadobio teške povrede. Izgubio je 50 odsto kože na celom telu.

Odmah nakon nesreće navijačka grupa Taurunum bojs, kojoj je pripadao Vukmirović, obavestila je javnost o ozbiljnosti povreda koje je zadobio njihov član i tom prilikom zamolila sve za pomoć. Odmah su se javili prvi donori kože, a navijačke grupe iz Srbije počele su da skupljaju i finansijsku pomoć za ultrasa Zemuna.

Држи се брате наш,држи уз тебе смо сви.

Posted by Taurunum Boys 1987 on Friday, December 4, 2015

"Donatori kože će u bolnici ostati 10-15 dana, jer će i njih sutra podvrgnuti totalnoj anesteziji. Naredne nedelje će se znati oko daljeg presađivanja kože i obavestićemo sve zainteresovane kakva je situacija. Niko ne daje nikakve prognoze u ovom momentu. Nadamo se najboljem", napisano je na stranici ove navijačke grupe.

U poslednjih mesec dana mladom navijaču je nekoliko puta izvršeno presađivanje kože.

Овим путем се захваљујемо навијачкој групи Фирма која је и овај пут показала хуманост и уплатила новчану помоћ за спашавање нашег брата! Хвала још једном!

Posted by Taurunum Boys 1987 on Thursday, December 3, 2015

Вукми су пре 2 дана извршене 2 операције пресађивања коже и за сада је у реду тачније кожа се добро прима. Можемо рећи д...

Posted by Taurunum Boys 1987 on Friday, December 18, 2015

Nažalost, Vukmirović nije izdržao. U noći između ponedeljka i utorka mu se naglo pogoršalo stanje i u jutarnjim časovima je podlegao povredama.

Јутрос нас је напустио наш брат,саборац,пријатељ,људина ВЛАДИМИР ВУКМИРОВИЋ ВУКМА.Син јединац,Земунац,понос трибине.Све смо учинили,да те спасимо,све би дали да си са нама брате наш.Никада те нећемо заборавити.

Posted by Taurunum Boys 1987 on Tuesday, January 5, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track