NEMA VIŠE RASPRODAJE U ZVEZDI: Odbijene milionske ponude za Jovanovića i Kataija
Foto: Saša Pavlić

Grujićev transfer rešio probleme

NEMA VIŠE RASPRODAJE U ZVEZDI: Odbijene milionske ponude za Jovanovića i Kataija

Fudbal -
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je klub odbio ponudu da proda Vukašina Jovanovića i Aleksandra Kataija jer je finansijska situacija u klubu "stabilizovana".

Terzić je dodao da se uprava sada koncentriše da ojača tim za evropske kvalifikacije.

"Istina je da smo dobili ponudu Bordoa od 2.100.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje za transfer Vukašina Jovanovića. Međutim. moraćemo da se zahvalimo Francuzima na ponudi. Nije razlog u visini ponude, ne želimo ni da pričamo o ceni. Jednostavno, Vukašin Jovanović nije na prodaju i on ostaje u Crvenoj zvezdi da osvoji šampionsku titulu i pomogne svom klubu da uđe u Ligu šampiona ili Ligu Evrope", jasan je Terzić.

On je objasnio da je transfer Marka Grujića u Liverpul za šest miliona evra stabilizovao finansijsku situaciju u klubu.

"Zato nijedan igrač koji je jesenas imao značajnu minutažu nije na prodaju. Ista je situacija i sa Aleksandrom Kataijem, jer i za njega imamo konkretnu milionsku ponudu. Transfere Jovanovića i Kataija smo spremali kao alternativu za rešavanje finansijske situacije u slučaju da propadne transfer Marka Grujića. Prošlo je vreme kada su igrači iz Crvene zvezde odlazili za sitan novac ili raskidima Arbitražne komisije na štetu kluba. Crvena zvezda i naši igrači će ponovo biti cenjeni u Evropi. Sada nam je fokus na daljem jačanju ekipe i dovođenju kvalitetnog štopera i defanzivnog veznog igrača da bi se na vreme spremili za kvalifikacije za Ligu šampiona", zaključio je Zvezdan Terzić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track