ALAL VERA: Mihi pomaže seks-bomba
Foto: Instagram

Serija A dobija novog sudiju

ALAL VERA: Mihi pomaže seks-bomba

Fudbal -
Uskoro debi Italijanka Klaudija Romani, odranije poznata kao fan Milana, položila test za deljenje pravde na mečevima u italijanskoj fudbalskoj ligi

Siniša Mihajlović nestrpljivo čeka deljenje pravde Klaudije Romani njegovom Milanu kako bi konačno prestao da se plaši isključenja poput poslednjeg u nedelju protiv Rome na Olimpijskom stadionu.

Ova italijanska lepotica položila je ispit za fudbalskog arbitra u 32. godini i sada očekuje da ispuni drugi deo svog plana - da postane prva žena glavni sudija na utakmici Serije A.

Navija za Milan... Klaudija Romani sigurno će mamiti uzdahe navijača s pištaljkom u ustima
Navija za Milan... Klaudija Romani sigurno će mamiti uzdahe navijača s pištaljkom u ustima

Osim što lepotom i zgodnim telom privlači pažnju muškaraca, Klaudiju u Italiji prepoznaju kao veliku ljubiteljku fudbala, naročito ekipe Milana, u čijim dresovima se nebrojeno puta slikala za sve poznate muške časopise na Čizmi. To bi moglo da je izbaci iz kombinacija sudijske organizacije za mečeva roso-nera, budući da će protivnici sigurno sumnjati u njenu objektivnost, ali suđenje će, uprkos svemu, ostati njena velika želja i strast.- Trčanje po terenu sa svim tim igračima i donošenje odluka za mene su neodoljiva prilika - rekla je Klaudija posle objavljene informacije da je uspešno prošla test za sudije u elitnom rangu takmičenja.

Uz „milaneze“, kod lepe Klaudije protekciju može da očekuje i Pipo Inzagi, koji od otkaza u Milanu još traži trenerski posao. Čuveni golgeter jedno vreme je bio u vezi sa ovom italijanskom lepoticom.

Englezi tvrde da je SrpkinjaĐOKOVIĆ NA GRUDIMAEngleski tabloidi u nekoliko navrata za Klaudiju Romani su pisali da je italijanski foto-model srpskog porekla (?!). Na zvaničnoj internet stranici ne postoji nijedna reč koja bi potvrdila njenu vezu sa Srbijom, osim što je na Instragram profilu postavila fotografiju sa Ðokovićem na grudima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track