UPRAVA ZVEZDE ODLUČILA: Veća plata za Vuleta četnika
Foto: Saša Pavlić

Nagrada

UPRAVA ZVEZDE ODLUČILA: Veća plata za Vuleta četnika

Fudbal -
Vukašinu Jovanoviću biće uvećana primanja, pa će zarađivati daleko više od 40.000 evra po sezoni, rekao je Terzić

Crvena zvezda će povećati platu Vukašinu Jovanoviću!Direktor crveno-belih Zvezdan Terzić otkrio je Kuriru da će mladi defanzivac Vukašin Jovanović (19) uskoro imati sastanak sa čelnicima kluba na kom će mu biti predloženo povećanje plate na godišnjem nivou. Trenutno, štoper mlade reprezentacije zarađuje 40.000 evra godišnje, a zarada će mu biti vidno poboljšana.Proteklih dana francuski Bordo poslao je dve ponude za Vukašina Jovanovića. Prva je iznosila 2,1 milion evra i 20 odsto od naredne prodaje, a kada je odbijena, usledila je i druga, veća za 300.000 evra. Obe ponude čelnici Crvene zvezde su odbili jer je trener Miodrag Božović odlučio da mu je Vukašin Jovanović potreban za leto, kada će crveno-beli pokušati da se kroz kvalifikacije domognu Lige šampiona.Posle odluke rukovodstva kluba, iz Ljutice Bogdana reagovao je menadžer mladog fudbalera. Rade Ćaldović rekao je da bi mladi fudbaler trebalo da dobije povećanje plate, s obzirom na to da ga klub ne pušta u Bordo.- Nije problem da povećamo platu Vukašinu, a to ćemo i uraditi. Njegova plata je 40.000 evra godišnje, što nije malo za prilike u Srbiji. Revidiraćemo ugovor, nije problem. Kakav bude imao tretman kod Grofa Božovića na terenu, takav će imati i na blagajni. Tu barem ništa nije sporno. Vukašin Jovanović je naš biser i momak koji je pokazao kako treba da se igra za dres Crvene zvezde - otkrio je za Kurir Zvezdan Terzić.

MajstorIBANJEZ FRIZIRA ZA 100 DINARA PO KOPRUArgentinski fudbaler Luis Ibanjez slobodno vreme na pripremama u Kopru koristi da bi zaradio dodatni honorar. Levi bek crveno-belih šiša saigrače po sobama, a fotografije svojih kreativnih frizura objavljuje na internetu. Ibanjezovo umeće s mašinicom naišlo je na odobravanje ostalih fudbalera Crvene zvezde, koji mu poručuju da šiša kao auto-limar. Tako je Nenad Gavrić predložio Srđanu Plavšiću šišanje kod popularnog Luča:- Šišanje 100 dinara... Hajde, Srki, primio si platu, uloži u svoj izgled!

Makedonac na čekanjuPOJAČANJA LE TALEK I LEOCrvena zvezda neće dovoditi veliki broj fudbalera ove zime. Uprava je u poodmaklim pregovorima s ruskom Mordovijom za Damijana le Taleka, za koga treba platiti 250.000 evra, a čelnicima kluba predložen je brazilski štoper Leonardo Renan, zvani Leo. Brazilac bi došao po vrlo povoljnim uslovima na šestomesečnu pozajmicu, a onda bi Zvezda na leto mogla da ga otkupi za nešto manje od 300.000 evra od Kruzeira. U tabor crveno-belih mogao bi i Makedonac David Babunski (21), ali njegov dolazak zavisi od prodaje Saše Stojanovića i još nekih igrača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track