ĐAVOLJA POSLA U LJUBAVNOM ŠESTOUGLU: Starleta zavela pet igrača Junajteda!

Hit u Mančesteru

ĐAVOLJA POSLA U LJUBAVNOM ŠESTOUGLU: Starleta zavela pet igrača Junajteda!

Fudbal -
Antoni Marsjal, Džesi Lingard, Adnan Januzaj, Giljermo Varela i Nik Pauel uhvaćeni u uporednoj vezi sa seksi Britankom Emili Vejdman

Ne nose oni džaba nadimak „crveni đavoli“. Čak petorica fudbalera Mančester junajteda u paralelnom su intimnom odnosu sa Emili Vejdman, poznatom britanskom starletom!Mediji na Ostrvu bruje da kvartet fudbalera Mančestera razmenjuje vrele poruke s istom starletom! Kompletnu situaciju dodatno je zakomplikovao Antoni Marsjal, koji je s Emili prevario suprugu. Dakle, petorka momaka iz Van Galovog tima navrnula je na jednu. A ona uživa. Reč je o Džesiju Lingardu, Adnanu Januzaju, Giljermu Vareli i Niku Pauelu. Starleta čak ima i favorita među pomenutim pokerom asova.- Ponekad mu pošaljem neku golišavu fotku - uz osmeh je rekla Emili, ali nije želela da otkrije njegovo ime.

Kao plavuša i kao crnka
Kao plavuša i kao crnka

Đavolići iz Mančestera puni su ideja kako da osvoje Vejdmanovu, inače bivšu učenicu britanskog „Iks faktora“.- Jedan od njih čak mi je slao i donje rublje na kućnu adresu - bilo je sve što je otkrila Emili.Ovo je samo jedna u nizu priča iz svlačionice Junajteda koja puni stupce tabloida na Ostrvu. Previše „šaraju“ izabranici Luja van Gala, pa uopšte nisu čudni njihovi očajni rezultati. Posebno je upečatljiv veliki broj prilika koje promašuju igrači Mančestera. Zato van terena izgleda da nemaju promašaja.- Osećam se toliko zlostavljano, kao Luj van Gal sada - napisala je Emili na Tviteru posle otkrića da je zavela pola Junajteda.

Bravo, zeteANA ODAHNULA, ŠVAJNI NIJE OSUMNJIČENNa spisku fudbalera s kojima se Emili čuje ne nalazi se Bastijan Švajnštajger, verenik Ane Ivanović! Srpski zet je čist i tradicionalno oštri britanski tabloidi nisu mu pronašli ništa sporno. Uostalom, Švajni je daleko stariji od ovih klinaca iz tima koji jure starlete. Nemac je svoju sreću našao pored srpske teniserke.Inače, Ana i Bastijan neće se videti gotovo mesec dana, koliko Ivanovićeva boravi u Australiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track