NOVI PRELETAČ U SRPSKOM FUDBALU: Partizan dovodi okorelog Deliju!
Foto: Saša Pavlić

Još jedan Stojke

NOVI PRELETAČ U SRPSKOM FUDBALU: Partizan dovodi okorelog Deliju!

Fudbal -
Ponikao na Marakani Defanzivac Filip Stojković, koji je letos osvajanje Kupa sa Čukaričkim posvetio navijačima Zvezde, pojačava crno-bele ove zime

Predsednik Partizana Ivan Ćurković ne vidi nijedan problem u tome da Zvezdino dete Filip Stojković pojača tim u zimskom prelaznom roku, ukoliko želja sportskog sektora crno-belih bude usklađena u razgovorima o obeštećenju sa upravom Čukaričkog. Kako nezvanično saznajemo, rukovodstvo kluba već je obavilo razgovore s vođama navijača i od njih su dobili uveravanje da južna tribina neće praviti smetnje mladom desnom beku.Koliko ima istine u priči da su navijači dali zeleno svetlo za Stojkovićev dolazak u Partizan?- Ako su sportski direktor Ivica Iliev i trener Ivan Tomić odgovorni za skauting i rezultate ekipe, onda se niko ne može mešati u njihov izbor, pa ni navijači. Valjda je njima dvojici najviše stalo da im tim bude što jači, a rezultati što bolji, jer oni će na kraju podneti račun. U tom smislu, ja ne bih dalje komentarisao dovođenje Stojkovića iz Čukaričkog ili bilo kog drugog fudbalera za kog su oni napravili procenu - priča Ćurković za Kurir.

Osvajač Kupa... Filip je ovaj trofej posvetio Delijama
Osvajač Kupa... Filip je ovaj trofej posvetio Delijama

Da li je realno da cena celog transfera bude pola miliona evra?- Partizan sigurno nema novca za rasipanje, ali smo određene pare namenili za dovođenje pojačanja. Jasno je i vama da moramo biti skromni i da nijednim potezom ne smemo rizikovati ekonomsku stabilnost kluba. Na to, takođe, moraju da računaju Iliev i Tomić kad biraju igrače za Partizan.Da li pamtite Stojkovićeve izjave posle osvojenog Kupa?- Znam na šta mislite, ali izjave i ljubav prema drugim klubovima u mladosti ne mogu da mu budu reference. I ranije su igrači kao deca voleli jedne klubove, a igrali u drugim i niko nije postavljao to pitanje zato što su bili profesionalci.

Ovako je govorio filip Stojković MAJ 2015.Pobedu nad Partizanom poklanjam porodici, ali i Zvezdinim navijačima sa severa. Nisu imali sreće da vide kako njihov klub osvaja trofej, ali su Čukaričkom Kup donela Zvezdina deca. Drago mi je što sam došao ovde na Marakanu da pobedom nad Partizanom osvojim prvi trofej u karijeri.SADANemam nikakav problem da odem u Partizan, ali moram o svemu da se dogovorim u razgovoru s klubom. Džaba meni ako sam voljan da pređem u Partizan ukoliko se klubovi ne dogovore. Ne mogu ja sam da odlučim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track