Ljajić: Nisam se izvinio Rosiju, profil na Fejsu je lažan
Foto: KURIR

napisao pismo

Ljajić: Nisam se izvinio Rosiju, profil na Fejsu je lažan

Fudbal -
Pojedini italijanski mediji objavili su da je Ljajić prilikom izlaska sa terena pomenuo Rosijevog sina koji navodno ima Daunov sindrom. Međutim, neki drugi mediji objavili su informaciju da taj podatak nije tačan i dva Rosi ima jednog sina, koji je bivši fudbaler i dve ćerke

FIRENCA - Fudbaler Fiorentine Adem Ljajić priznaje da je pogrešio što je na utakmici sa Novarom (2:2) na ironičan način aplaudirao treneru Deliju Rosiju, koji ga je potom fizički napao i udario nekoliko puta.

"Nisam smeo da napravim taj gest, znam da sam pogrešio. Izvinjavam se klubu i navijačima, tražim oproštaj”, navodi se u Ljajićevom pismu upućenom uglednom sportskom dnevniku Gazeti delo Sport.

Nakon ovog incidenta Rosi je smenjen, a Ljajić suspendovan do kraja sezone.

“Ovo je veoma težak period za mene, pozvao sam čak i roditelje da dođu iz Srbije. Ponavljam, pogrešio sam, ali kada me je poslao na klupu, u meni je bilo dosta negativnih emocija. Učiniću sve da se iskupim pred sobom i pred Fiorentinom. Zaslužio sam kaznu”, istakao je Ljajić.

Pojedini italijanski mediji objavili su da je Ljajić prilikom izlaska sa terena pomenuo Rosijevog sina koji navodno ima Daunov sindrom. Međutim, neki drugi mediji objavili su informaciju da taj podatak nije tačan i dva Rosi ima jednog sina, koji je bivši fudbaler i dve ćerke.

Ljajić je istovremeno u pismu Gazeti naveo i da je profil na društvenoj mreži Fejsbuk, sa kojeg se navodno izvinio Rosiju, lažan.Menadzer srpskog igrača u četvrtak je najavio tužbu protiv Rosija, a disciplinska komisija Serije A suspendovala je trenera na tri meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track