USPEŠNA PREMIJERA: Fudbaleri Zvezde lako savladali Ankaran na pripremama u Sloveniji
Foto: Crvenazvezdafk.com

Trening utakmica

USPEŠNA PREMIJERA: Fudbaleri Zvezde lako savladali Ankaran na pripremama u Sloveniji

Fudbal -
Zahvaljujući odličnoj gri u prvom poluvremenu, fudbaleri Crvene zevezde su u prvom prpremnom meču savladali Ankaran rezultatom 3:0 (3:0)

Strelci su bili su Slavoljub Srnić, Mičel Donald i Srđan Plavšić, a podsetimo da je Zvezda istog protivnika savladala već dva puta – 7:0 i 3:1.

Trener crveno-belih Miodrga Božović izveo je devetoricu onih koji su činili najstandardniju postavu tokom jeseni. Izuzeci su bili Luka Jović umesto Uga Vijeire, kao i talentovani omladinac Nikola Jovanović umesto Vukašina Jovanovića.Već u 5. minutu Zvezda je povela sa 1:0. Luka Jović je odlično asistirao Slavoljubu Srniću koji je glavom smestio loptu u mrežu. Samo dva minuta kasnije Jović je mogao i da pogodi, ali je, takođe glavom, šutirao preko gola.Igrao se 22. minut kada je Donald šutirao sa ivice kaznenog prostora i povisio na 2:0.Već u 25. crveno-beli su ubedljivo vodili sa 3:0 posle odličnog šuta Plavšića sa 20-ak metara. Na odmor se i otišlo sa tri gola viška na kontu Zvezde.

Božović je odlučio da u drugih 45 minuta promeni kompletan tim. Na golu je bio Supić, a igrali su još: Cvetković, Vukašin Jovanović, Pavićević, Anđelković, Ristić, Adžiċ, Ilić, Gavrić, Živković i Orlandić, ali promene rezultata nije bilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track