(VIDEO) RAFALNA PALJBA ZVEZDE: Crveno-beli dobili Slovence, a izgubili mladog Luku Adžića!
Foto: Fonet

Efikasni na pripremama

(VIDEO) RAFALNA PALJBA ZVEZDE: Crveno-beli dobili Slovence, a izgubili mladog Luku Adžića!

Fudbal -
Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su i drugu pobedu na pripremama u Sloveniji, pošto su nakon ekipe Ankarana savladali i domaći Koper rezultatom 4:3

Nažalost, trijumf je ostao u drugom planu obzirom na to da su crveno-beli na ovom meču doživeli novi peh. Posle Aleksandra Kataija povredio se još jedan ofanzivni vezista. U pitanju je talentovani Luka Adžić, koji je samo nekoliko minuta nakon ulaska u igru morao da napusti teren zbog čini se ozbiljnije povrede kolena.

Golove za crveno-bele na ovom meču postigli su sjajni Portugalac Hugo Vijeira, Slavoljub Srnić, Pavićević i možda i najbolji igrač na meču Srđan Plavšić.

Zvezda je povela već u drugom minutu posle sjajnog gola Vijeire. Valensija je doneo izjednačenje Kopru, a u finišu poluvremena Beograđani su ponovo poveli golom Srnića posle centaršuta Petkovića.

Autogolom Rendulića Slovenci su došli do novog izjednačenja. Međutim, u nastavku meča usledila je dominacija crveno-belih. Pavićević je ponovo doneo prednost Zvezdi a raspoloženi Plavšić sjajnim golom sa 20 metara duplirao prednost (4:2). Slovenci su do kraja meča uspeli da umanje prednost (4:3).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track