(VIDEO, FOTO) OSETILI TEREN: Fustal selekcija Srbije trenirala u Areni
Foto: FSS

Biće spremni

(VIDEO, FOTO) OSETILI TEREN: Fustal selekcija Srbije trenirala u Areni

Fudbal -
Futsal reprezentacija Srbije odradila je prvi trening u Areni.
1 / 2 Foto: FSS

Igrači i stručni štab na čelu sa selektorom Acom Kovačevićem, mogli su da se uvere u ambijent koji će svakako biti nešto posebno 2. februara kada na premijeri otvorimo EURO u meču sa Slovenijom.

- Mi smo, naravno, navikli na ovu podlogu, a sada smo došli da „osetimo“ Arenu i odradimo trening pred ono što nas očekuje u duelu sa Slovenijom, rekao je Aca Kovačević.

Nije tajna da su očekivanja nacije velika, bez obzira na činjenicu da Srbija u svojim redovima ima samo domaće igrače za razliku od svih drugih reprezentacija koje su popunjene uglavnom sa Brazilcima.

- Do sada je za nas bio uspeh plasman na bilo koje veliko takmičenje, a sada jelestvica malo podignuta s obzirom da smo domaćini evropskog prvenstva. I prvi meč sa Slovenijom je mnogo važan, jer ukoliko ostvarimo željeni rezultat, vrata nokaut faze su širom otvorena, a onda je sve moguće u paklu Arene.Interesovanje za EURO je veliko, rekord posete na premijeri će biti gotovo sigurno oboren, jer se očekuje poseta od preko 11.000 gledalaca.

- Puna Arena će biti naš igrač više, motiv više, vetar u leđa koji nas može daleko odvesti, kazao je Kovačević posle treninga.

Prva zvezda našeg tima Marko Perić obećava u ime saigrača da će Beli orlovi učiniti sve da obraduju narod i opravdaju podršku pune Arene.

- Ključna utakmica je protiv Slovenije. Pobeda nam mnogo donosi, praktično plasman u narednu fazu, a onda pred punom Arenom može svašta da se dogodi. U prethodnom periodu Arena je bila svedok mnogih velikih pobeda naših sportista, tako da pune tribine i zemljotres koje one izazivaju, mogu biti samo dodatna snaga naše reprezentacije, kazao je Marko Perić.

Srbija i Slovenija igraju prvi meč na EURO 2. februara u 18,30.

Sve je spremno za početak Evropskog prvenstva u futsalu. Reprezentacija Srbije odradila prvi trening u Areni. Napred orlovi!

Posted by Fudbalski savez Srbije on недеља 31. јануар 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track