BRĐANI SRELI POZNATOG ARBITRA: Kolina sa fudbalerima Čukaričkog
Foto: FK Ćukarički

Poseta

BRĐANI SRELI POZNATOG ARBITRA: Kolina sa fudbalerima Čukaričkog

Fudbal -
Fudbaleri Čukaričkog odigraće u utorak (16.30) prvu kontrolnu utakmicu na pripremama na Kipru, protiv poljske Korone.

Brđani su uoči treninga u ponedeljak bili u prilici da sretnu i čuvenog bivšeg sudiju Pjerluiđija Kolinu, a slikom se pohvalio golman Nikola Petrić.

Trener Čuke Zoran Popović oduševljen je kako su organizovane pripreme na Kipru.

"Imamo na raspolaganju dva terena, jako su dobri. Domaćini su više nego ljubazni. Radi se naporno i nema povređenih igrača. Uvek se pojavi neka prehlada, Bojić ima malo problema sa virusom, ali nije ništa strašno. Sve u svemu, za sada pun pogodak, samo neka tako i ostane", poručio je Popović.

On se osvrnuo i na prvi test protiv Korone."U toj utakmici nećemo opteretiti igrače rezultatom, ali oni moraju da paze na reputaciju kluba i na svoj renome. Uvek postoji opasnost da se stekne neki pogrešan utisak. Tako da se bez obzira na ime protivnika mora voditi računa o zalaganju i ponašanju na terenu. U prethodnom meču u Beogradu protiv Kolubare počeo sam sa Mašovićem koji je rođen 1998, sa Bašanovićem koji je dve godine mlađi, igrali su kasnije Mehmedović, Radić, Šapić... Trenizi su ovde fizički jaki i naporni, videćemo ko će od mlađih dobiti šansu protiv Korone ili za nekoliko dana kad bude novi prijateljski meč", dodao je Popović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track