TOMIĆ U SLUŽBI PARTIZANA: Oumaru? Biće kako klub kaže
Foto: Partizan.rs

Neizvesna sudbina Kamerunca

TOMIĆ U SLUŽBI PARTIZANA: Oumaru? Biće kako klub kaže

Fudbal -
Fudbaleri Partizana nastavljaju takmičenje u Superligi nedeljnim mečom sa OFK Beogradom.

Dan ranije na redovnoj konferenciji za medije trener Ivan Tomić više je pričao o drugim temama. Novinare je zanimalo u kakvom su stanjuOumaru Abubakar i Andrija Živković.

Pronela se vest da kamerunski napadač ne želi da igra za Partizan, jer je, kako je navodno sam rekao Tomiću, "glavom negde drugde". Naime, Oumaru bi da ide u Kinu.

"Klub odlučuje da li Abu ide ili ostaje. Ja bih sa fudbalske strane voleo da ostane. Međutim, svestan sam da Partizan nije klub koji može treneru da ispunjava želje. Prihvatiću šta god da se desi. S druge strane, to što se s njim dešava nije neobično za igrača koji ima ponudu iz inostranstva. Abu je preko Partizana uspeo da se vrati u fudbalsku orbitu jer je imao jedan problem u karijeri. Nisam da se gledaju pojedinačni interesi pre interesa kluba", poručio je Ivan Tomić.

Šef Partizanove struke dodao je da se sreo sa Andrijom Živkovićem, koji po kazni trenira sa Teleoptikom.

"Sreli smo se, ali nisam obavili razgovor. Nadam se da će ti momci (prim.aut. Lazar Ćirković, Andrija Živković i Živko Živković koji treniraju sa Teleoptikom) uskoro naći inostrani angažman ili dobiti minutažu", zaključio je Ivan Tomić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track