(FOTO, VIDEO) DAVLJENIK NAMUČIO ŠAMPIONA: Suarez režirao pobedu Barselone protiv Las Palmasa
Foto: Reuters

Još jedan trokorak ka odbrani titule

(FOTO, VIDEO) DAVLJENIK NAMUČIO ŠAMPIONA: Suarez režirao pobedu Barselone protiv Las Palmasa

Fudbal -
Fudbaleri Barselone kao gosti su pobedili Las Palmas 2:1 u utakmici 25. kola španskog prvenstva.

Šampion je poveo već u šestom minutu kada je Luis Suarez na asistenciju Đordija Albe postigao svoj 25. prvenstveni gol ove sezone čime se učvrstio na vrhu liste strelaca.

Međutim, samo četiri minuta kasnije Las Palmas je izjednačio preko Vilijana Hozea, koji je izbegao ofsajd zamku i savladao golmana Brava.

Barselona je do pobede došla pogotkom Nejmara u 39. minutu. Suarez je izveo atraktivan dribling uz gol-aut liniju i ubacio loptu pred gol, pokušaj Lionela Mesija zaustavio je golman Varas, a Brazilac je odbitak "spakovao" u mrežu.

Domaćin ne samo da nije bio inferioran rival, već je dve trećine utakmice imao više loptu u posedu, što je zaista čudo protiv Barselone. Imao je Las Palmas prilike da izjednači, a posebno se ispromašivao Arauho u finišu.

Barselona sada na prvom mestu ima 63 boda. U odnosnu na prve pratioce ima meč više, ali i devet bodova prednosti nad Atleikom i deset nad Realom...

Las Palmas je sa 21 bodom na 18. mestu, prvom ispod crte za ispadanje.

Prvaka Evrope u utorak očekuje prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Arsenala. Uprkos tome, trener Luis Enrike nije danas odmarao najvažnije igrače.

Inače, danas je na stadionu "Gran Kanarija"na Kanarskim ostrvima vladala karnevalska atmosfera, a bilo je i čudno maskiranih navijača.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

0-1 Luis Suárez Goal Spain Primera Division... by Zidanekriisz

1-1 Willian José Goal Spain Primera Division... by diyan-delev

Neymar Amazing GOAL -Las Palmas 1 - 2 Barcelona... by lubomir-mitev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja