(VIDEO) KVOTE ZA 150. VEČITI DERBI: Evo šta sve nude kladionice za duel između Partizana i Zvezde
Foto: Saša Pavlić

Uživajte u fudbalu i zaradite

(VIDEO) KVOTE ZA 150. VEČITI DERBI: Evo šta sve nude kladionice za duel između Partizana i Zvezde

Fudbal -
Crvena zvezda je favorit u 150. "večitom derbiju", koji se igra u subotu od 17 sati na stadionu Partizana.

Srpske, ali i svetske kladionice, jednoglasno daju prednost lideru na tabeli Superlige. Međutim, kvote na pobedu gosta u Humskoj, samim tim i na uspeh crno-belih, značajno variraju. Kvota na "dvojku" se kreće od 2,25 do 2,40, dok je na "keca" od 2,85 do čak 3,07!

Tabela pokazuje da Zvezda ima 29 bodova prednosti. S obzirom na tu razliku, crveno-beli bi trebalo da budu i veći favoriti. Međutim, znaju i bukmejkeri da je "večiti derbi" posebna utakmica u kojoj često plasman i trenutna forma ne znače ništa.

Za razliku od derbija igranih mnogo godina unazad, kladionice sada veruju da će biti dosta golova. Naime, odavno se nije dogodilo da kvota na "tri plus" bude manja od kvote na igru "od nula do dva gola". Za 150. "večiti derbi" upravo je tako. Naime, kvota da će se mreže tresti makar tri puta se kreće od 1,80 do 1,90, a kvota da će biti najviše dva gola - 1,90 i više. I "kvoterima" je jasno da se u meču koji ne može značajno da utiče na izgled tabele može očekivati borba spuštenih gardova, odnosno "igra na gol više".

Posebno su zanimljivi specijali koje su pripremile kladionice.

Najveće šanse da će postići gol daju se Bugarinu iz Partizana, Valeriju Božinovu, a tek onda Zvezdinim napadačima Ugu Vieiri, dvostrukom strelcu na prošlom derbiju, Aleksandru Kataiju, koji je takođe jesenas zatresao mrežu crno-belih, i Slavoljubu Srniću. Na toj listi slede Alen Stevanović, jedini strelac za Partizan u porazu 1:3 u prethodnom derbiju, pa dvojica prvotimaca crveno-belih Luis Ibanjez i Marko Grujić...

Za ljubitelje sportskog klađenja u ponudi su, između ostalih, i igre "biće penal" i "biće crveni karton, za koje su kvote oko 3,50. Možete se kladiti i na to u kom će intervalu utakmice biti postignut prvi gol ili da golova neće biti.

Posebno su zanimljive igre sa kvotom 150,00, kao na primer da će biti postignut gol "makazicama" ili sa preko pola terena ili direktno iz kornera, kao i da će se neki golman upisati u strelce ili da će duel biti prekinut zbog kiše ili snega...

Dakle, navijači Partizana i Crvene zvezde, ali i svi ostali, mogu da uživaju u fudbalu, ali i da probaju da pritom nešto zarade.

Dotle, podsetite se detalja sa 149. večitog derbija:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track