VRELI DERBI SORAJA: Pobedite za mene! TAMARA: Grobari, slavićemo!
Foto: Dragan Kadić, Nemanja Pančić, Crvena Zvezda

Vruća podrška za večite

VRELI DERBI SORAJA: Pobedite za mene! TAMARA: Grobari, slavićemo!

Fudbal -
Momci, samo trpajte: Starlete pred objektivom foto-reportera Kurira poručile da veruju u trijumf svog tima u derbiju

Derbi groznica trese Srbiju, a posebnu vrelinu mu daju starlete! Soraja Vučelić navija za Crvenu zvezdu, dok je Tamara Ðurić žestoki fan Partizana.Njih dve su ukrstile koplja pred foto-reporterom Kurira i sigurne su u jedno - večeras će pobediti baš njihov tim.

SORAJA VUČELIĆZbog čega navijaš baš za Crvenu zvezdu?- Nisam vatreni navijač, ali biram Crvenu zvezdu. Kad imam vremena, volim da pogledam dobru utakmicu, ali zbog obaveza, nažalost, ne stižem često da ih pratim sa tribina. Fan sam dobre igre, ali prave žestoke igre.Kada si poslednji put bila na utakmici?- Davno, ali sećam se da je bilo odlično. Moje drugarice su uvek imale karte, pa sam koristila priliku da odem s njima. Posle toga nisam tako često posećivala stadion.Ko ti se sviđa od igrača?- Meni je bitna samo igra, a ne igrači. Ne bih mogla da izdvojim nijednog dobrog frajera iz Crvene zvezde, sigurno je da su svi lepi i zgodni jer drže do sebe, vode zdrav život i žive punim plućima.Šta im poručuješ?- Zvezdaši imaju moje slike kao podršku i znaju da sam uz njih. Moje društvo takođe navija za njih. E sad, ko će da pobedi, videćemo. Verujem u njihovu pobedu!Da li bi im se pridružila na proslavi ako pobede?- Ako pobede Partizan, moći ću mirno da spavam i biće mi veoma drago. Znam da se svi fudbaleri privatno druže, samo je rivalitet na terenu.

TAMARA ÐURIĆPoznata si kao vatreni fan Partizana.- Za crno-bele navijam odmalena jer sam odrasla u „grobarskoj“ familiji i zato što je naš najjači klub. Ceo tim je savršen.Hoćeš li ići na utakmicu?- Spremam se za derbi, uvek posećujem važne utakmice i uživam.Ko ti se sviđa od fudbalera?- Svi su slatki, ali nikada na njih nisam obraćala pažnju kakve su dase. Više se družim s navijačima, ali zadese se ponekad i fudbaleri Božinov, Volkov, Vandalovski...Daj im neki savet?- Nema potrebe, znaju da su trenutno najbolji u zemlji i sigurna sam da će pokazati svoju pravu stranu.Da li bi se napila s njima ako pobede?- Ako me pozovu na proslavu, rado ću otići. Iako ne pijem alkohol, sa njima ću se i te kako napiti.

Opa-laŠAVIJA UPLATILA 200.000 NA „IKS“Nataša Šavija očigledno je hrabra kada je u pitanju sportsko klađenje. Ona je na večerašnju utakmicu uložila čak 200.000 dinara. Odigrala je „iks“, a pošto je kvota 3.40, u slučaju da zaista bude nerešen ishod, starleta će inkasirati čak 640.000 dinara. Malo li je na ovu skupoću?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track