EDURNE UPLAŠILA CRVENE ĐAVOLE: Ova pevačica bi mogla da pokvari planove Junajteda
Foto: Reuters

Španska pevačica ima svoje planove

EDURNE UPLAŠILA CRVENE ĐAVOLE: Ova pevačica bi mogla da pokvari planove Junajteda

Fudbal -
Golman Mančester junajteda David de Hea mogao bi na kraju sezone da napusti klub sa Old traforda i to zbog devojke poznate španske pevačice Edurne Garsije Almagro.

Engleski mediji navode da su zbog španske pevačice u strahu navijači Junajteda, kao i čelnici kluba.Edurne je više puta javno priznala da ne voli grad Mančester, a u jednom intervjuu je rekla "da je ovaj grad ružniji od frižidera kada ga pogleda otpozadi".Atraktivna pevačica je očajna i želi da se vrati u domovinu i to u Madridu. Ona ima veliki uticaj na golmana Junajteda, koji je nedavno produžio ugovor sa "crvenim đavolima" do juna 2019.

Foto: AP
Foto: AP

De Hea je produžio ugovor sa Junajted posle neuspelih pregovora sa Realom, a poznato je da je transfer propao zato što papiri nisu stigli na vreme, pošto je dokumentacija zakasnila minut.Ovakav rasplet događaja rastužio je devojku golmana Junajteda, koja nije odustala od ideje da svog momka nagovori da napusti Mančester. De Hea je u međuvremenu produžio ugovor sa Junajtedom, ali Edurne ne odustaje da se sa momkom vrati u Španiju. Engleski mediji navode da Edurne pati i želi na svaki način da ubedi Davida da promeni klub.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track