NADOKNADIO DVA GOLA MINUSA: Rad osvojio bod protiv Vojvodine golom Kaluđerovića u 90. minutu
Foto: FK Rad Fejsbuk

Superliga 25. kolo

NADOKNADIO DVA GOLA MINUSA: Rad osvojio bod protiv Vojvodine golom Kaluđerovića u 90. minutu

Fudbal -
Fudbaleri Rada uspeli su da nadoknade dva gola zaostatka protiv Vojvodine i utakmicu u Beogradu završe rezultatom 2:2, u 25. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina je povela u 18. minutu golom Lazara Rosića, koji je glavom poslao loptu u mrežu posle centaršuta Siniše Babića.

Babić je u 35. minutu mogao da duplira prednost, ali je šutirao pored stative.

Rad je drugo poluvreme počeo sa dve prilike Andrije Kaludjerovića, ali je on bio neprecizan. Vojvodina je to iskoristila i povela sa 2:0 u 54. minutu golom Nikole Ašćerića posle asistencije Filipa Malbašića sa desne strane.

"Gradjevinari" su posle toga pojačali napade i preuzeli inicijativu, a zaostatak su smanjili u 65. minutu golom Nikole Maraša. Marko Stanojević je izveo korner sa leve strane, a Maraš je bio najviši u skoku i poslao loptu u mrežu.

Bod Radu doneo je Andrija Kaludjerović u 90. minutu posle velike greške u odbrani Vojvodine.

Jedan fudbaler novosadskog tima loše je izbio loptu, do nje je došao Nemanja Arsenijević i prosledio je do Kaludjerovića kome nije bilo teško da zatrese mrežu.

Rad je odigrao treću uzastopnu utakmicu bez pobede i ostao je pretposlednji na tabeli sa 20 bodova, dok je Vojvodina, koja je vezala četvrti remi, peta na tabeli sa 38 bodova.

Pobeda Čukaričkog i tri remija bez golova u Super ligi SrbijeFudbaleri Čukaričkog pobedili su danas u Beogradu Javor sa 1:0, a preostale četiri utakmice 25. kola završene su remijima, od kojih tri bez golova. Čukarički je pobedio golom Andrije Pavlovića u 56. minutu, kada je sa 11 metara poslao loptu u mrežu posle prodora po levoj strani i centaršuta Filipa Kneževića.

Borac je u Čačku odigrao bez golova sa Spartakom, ali je zadržao drugo mesto na tabeli. Ekipa iz Čačka posle drugog vezanog remija ima 42 boda, a Subotičani, koji su neporaženi u poslednja tri meča, su poslednji na tabeli sa 20 bodova, koliko ima i pretposlednji Rad. Radnik i Metalac odigrali su u Surudlici bez golova. Radnik je 10. na tabeli sa 31 bodom, a ekipa iz Gornjeg Milanovca je posle trećeg vezanog remija 11. na tabeli sa četiri boda manje. OFK Beograd i Novi Pazar odigrali su bez golova. Novi Pazar je šestu uzastopnu utakmicu bez pobede i zauzima 12. mesto na tabeli sa 26 bodova, a OFK je 13. i ima tri boda manje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track