POHVALILI SE: Toti i njegova supruga otkrili sve detalje seksualnog života
Foto: Twitter

Kapiten "vučice" tvrdi da još nikada nije podbacio

POHVALILI SE: Toti i njegova supruga otkrili sve detalje seksualnog života

Fudbal -
Kapiten fudbalera Rome Frančesko Toti retko je bio u situacijama u kojima je odgovarao na detalje iz seksualnog života koji deli sa atraktivnom suprugom Ilari Blazi.

Prošle sedmice oni su dobili treće dete, pa je Toti sada posvećen i nekim drugim brigama, a ne samo nezavidnoj situaciji u klubu u kojem nastupa od 1992. godine.

Jedan fudbalski portal podseća da su se nedavno u javnosti pojavili snimci zajedničkog gostovanja bračnoga para na televiziji tokom koje su odgovarali na nesvakidašnja pitanja iz privatnog života, a u središtu svega bio je seks.Upitani ko preuzima inicijativu u krevetu, Toti je izjavio da je to on i dodao da bi to mogao raditi svaki dan. Jednako tako, optužio je suprugu za česte "glavobolje".

“To je rečenica koja uveče nikada ne izostane”, kazao je Toti i izazvao smeh svoje gospođe, dodavši da zajedno spavaju tri puta sedmično.

Ilari je, pohvalila supruga koji “nikada nije podbacio u krevetu”, a na pitanje da li glumi orgazme odgovorila je:

“Moždaaa.”

Tema razgovora bio je i Antonio Kasano, igrač sa kojim je Toti delio klupsku i reprezentativnu svlačionicu i koji je u biografiji tvrdio da je spavao sa 600 žena.

Toti je bio kratak i duhovit u odgovoru:

“Ko je on? Betmen?”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja