(VIDEO) LOPOV: Kapiten engleske reprezentacije koji zarađuje 380.000 evra nedeljno uhvaćen u krađi
Foto: Reuters

Skandal u Londonu

(VIDEO) LOPOV: Kapiten engleske reprezentacije koji zarađuje 380.000 evra nedeljno uhvaćen u krađi

Fudbal -
Vejn Runi, kapiten reprezentacije Engleske i zvezda Mančester junajteda, snimljen je sigurnosnim kamerama dok je krao stvari iz jedne VIP lože na stadionu Vembli u Londonu.

Prema snimcima koje je objavio "Miror", poznati napadač, koji nedeljno zarađuje 380.000 evra, u maju 2014. godine opustošio je Najkijevu ložu na čuvenom stadionu.

Runi je u pomenutoj prostoriji boravio sa još trojicom drugara. Na snimcima se vidi kako je skupljao sve na šta je naišao, a koliko je bio alav govori podatak da je trenerku strpao u zadnji deo svojih pantalona.

Uprkos snimcima, Runijev portparol je demantovao krađu.

"Radi se o lažnim navodima koji služe za blaćenje Vejna Runija. On nije uzeo nijedan proizvod iz lože", saopštio je Runijev predstavnik za medije.

Uprava stadiona "Vembli" takođe tvrdi da ništa nije ukradeno iz lože.

Zanimljivo je da su i u "Najkiju" demantovali da je fudbaler ukrao njihovu robu, iako su početkom juna prijavili policiji krađu iz VIP lože.

Krađa se desila 31. maja 2014. godine, dan posle utakmice reprezentacija Engleske i Perua, kada se poznati napadač vratio na stadion kako bi gledao bokserski meč Karla Froša.

SKANDALOZNO - Vejn Runi KRADE predmete iz VIP... by goal365hd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track