IVAN OBRADOVIĆ: U trenutku napada bio sam na treningu, porodica i ja smo se zaključali u stan
Foto: Dado

Uplašen u Briselu

IVAN OBRADOVIĆ: U trenutku napada bio sam na treningu, porodica i ja smo se zaključali u stan

Fudbal -
Međunarodni aerodrom i metro u Briselu danas su bili mete snažnih terorističkih napada, u kojima je poginulo više od 30 osoba, a ranjeno nekoliko desetina ljudi.

Doskorašnji fudbalski reprezentativac Srbvije Ivan Obradović je u trenutku terorističkih napada bio u Briselu i kaže da se nalazio na treningu.

- Bio sam na treningu kada se sve desilo, tako da je po povratku kući bilo dosta zastoja i gužve. Policija je bila raspoređena po celom gradu. Porodica je takođe sa mnom, pa smo se odmah uputili u stan, zaključali smo se i nećemo mrdati odavde dok nam ne kažu drugačije - priča Obradović.

On je priznao i da trenutno stanje u Briselu podseća na scene kada su Islamisti napali Pariz u novembru prošle godine.

- Pratio sam preko vesti šta se dešava u gradu. I prošli put kada je bila ovakva situacije, sve je stalo. Bukvalno nikoga nije bilo na ulicama, a mi živimo u centru gde je najprometnije. Tokom celog dana su se čule sirene i ubrzo je kompletan grad bio zatvoren. Glavna ulica je polu prazna, a u tržne centre i na železničke stanice se ne ide - dodaje on.Obradović je trebalo da se druži sa sponzorima i navijačima, ali su sve aktivnosti odložene zbog ovih napada.

- Vlada velika tenzija među ljudima i još uvek se nema tačan plan delovanja. Čekam iz kluba da mi kažu šta dalje da radimo - zaključio je on.

Kurir sport / Blic sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track