BRUKA DINAMA: Klub iz Zagreba posle hrvatskog derbija zaboravio najboljeg igrača u Splitu
Foto: Reuters

Neverovatan gaf

BRUKA DINAMA: Klub iz Zagreba posle hrvatskog derbija zaboravio najboljeg igrača u Splitu

Fudbal -
Zamislite da Barselona posle derbija sa Realom zaboravi Lionela Mesija u Madridu i vrati se kući!

Upravo se to desilo Dinamu, koji je posle velikog hrvatskog derbija sa Hajdukom u Splitu, otišao u Zagreb bez svog najboljeg igrača.

Dok je Ante Ćorić bio na doping kontroli posle utakmice, klupski autobus je napustio stadion "Poljud" i vratio se u Zagreb. Da situacija bude još gora, Ćorić je ostao sam u Dinamovoj trenerci, što u Splitu i nije baš preporučivo s obzirom na veliku mržnju koja vlada između ova dva kluba.

Mladi fudbaler Dinama, videvši da su ga ostavili, nazvao je saigrače koji su alarmirali čelnike kluba, pa je ubrzo po igrača stigao automobil koji ga je odvezao u Zagreb.

Dinamo iz Zagreba je u poslednje vreme napravio nekoliko velikih gafova.

Prvo je prvotimac kluba Arijan Ademi pao na doping kontroli i dobio četiri godine suspenzije, a zatim je klupska administracija napravila previd u broju žutih kartona kod jednog igrača iz omladinskog pogona, zbog čega je Dinamo izbačen iz Lige šampiona.U međuvremenu, oglasio se i Dinamo koji tvrdu da nije Ćorića zaboravio u Splitu.

U saopštenju se navodi da je Ćorić morao da doping kontrolu posle utakmice, ali da nije uspeo odmah da mokri zbog čega je morao da čeka. "Autobus i već deo delegacije Dinama vratio se u Zagreb, a Ćorića je sačekao klupski automobil. Posle osam bočica vode Ante je oko 20 časova završio sa doping kontrolom i krenuo je ka Zagreba uz policijsku pratnju", navodi Dinamo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track