RONALDOVA LJUBAVNICA POSTALA MISONARKA: Spavala je sa 7 muškaraca dnevno, a sada isteruje đavole!
Foto: Profimedia

Pronašla Boga

RONALDOVA LJUBAVNICA POSTALA MISONARKA: Spavala je sa 7 muškaraca dnevno, a sada isteruje đavole!

Fudbal -
Andresa Urah, bivša ljubavnica zvezde Reala Kristijana Ronalda, nekada je bila poznata po svojoj zadnjici i skandalima, a sada se bavi isterivanjem đavlola.

Andresa je u žižu javnosti stigla pre dve godine, kada je na Svetskom prvenstvu u Brazilu paradirala u toplosu.

Svetski mediji su tvrdili da je imala i seks aferu sa najboljim portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

Andresa se sada okranula duhovnom životu, postala je veliki vernik i bavi se isterivanjem zlih sila iz ljudi.Zaokrat u njenom životu se dogodio kada je završila u komi, pošto je meso u zadnjici počelo da truli zbog implantanata. Kada se probudila rekla je da je spoznala Boga.

Prema njenim rečima, bila je željna slave jer su jer su u nju ušli zli demoni, pa je sada svoj život posvetila isterivanju đavola.

Andresa je u svojoj autobiografiji priznala da je bila elitna prostitutka koja je naplaćivala čak sedam hiljada funti po satu, a dešavalo se da spava sa sedam različitih muškaraca u jednom danu.

Međutim, nakon susreta sa Bogom, prihvatila je hrišćanstvo i očistila sve svoje profile na društvenim mrežama na kojima je bilo golišavih fotografija.Sada ima ambiciju da postane misionarka u Africi. Kaže i da bi volela ponovo da se sretne sa Ronaldom, ali ovaj put želi da priča sa njim o Bogu i spasenju duše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track