(VIDEO) SENZACIJA NA POMOLU: Fudbaler Partizana menja Ibrahimovića u Pari Sen Žermenu
Foto: AP, Saša Pavlić

Napadač crno-belih na ceni

(VIDEO) SENZACIJA NA POMOLU: Fudbaler Partizana menja Ibrahimovića u Pari Sen Žermenu

Fudbal -
Odlazak Zlatana Ibrahimovića iz Pari Sen Žermena udarna je sportska vest u francuskim medijima poslednjih dana.

U "potrazi" za njegovim naslednikom ugledni francuski "Frans fudbal" posvetio je dosta pažnje fudbaleru Partizana Dušanu Vlahoviću, 16-godišnjem momku, koga često porede upravo sa Ibrahimovićem.

Vlahović, koji od nedavno ima epitet najmlađeg prvotimca u istoriji Partizana i najmlađeg aktera večitog derbija, na radaru je kluba iz Pariza.

"PSŽ prati novog Zlatana Ibrahimović", stoji u naslovu teksta u francuskim novinama o mladiću koji je rođen 2000. godine, visok je 190 cm i težak 78 kilograma.

"Kao i drugi veliki evropski timovi, PSŽ mudro razvija svoj skauting. Jedno od omiljenih mesta za pronalaženje talenata u Evropi je ono na Balkanu. Prema našim informacijama, poput Arsenala ili Mančester Sitija, i predstavnici PSŽ-a su išli u Beograd da na delu vide dečaka koji nije kao ostali. Posle Predraga Mijatovića, Stevana Jovetića, Adema Ljajića, on nastavlja tradiciju ovog kluba. Predstavnici PSŽ-a su ga već gledali nekoliko puta i raspitivali se o igraču koji podseća na Zlatana Ibrahimovića. Ima dobru tehniku, precizan udarac i odličnu kontrolu lopte, ali i veliki prostor za napredak. Pod ugovorom je do juna 2018. godine, očekuje se da će biti starter u Partizanu sledeće sezone, pre nego što ga klub proda za nekoliko miliona", navodi se u tekstu.

Frans fudbal o Dušanu Vlahoviću, Foto: Printskrin
Frans fudbal o Dušanu Vlahoviću, Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track