CRNO-BELI SU MOJI SVECI: Vlahović želi da osvaja titule sa Partizanom!
Foto: AP, Saša Pavlić

Imun na pisanje svetskih medija

CRNO-BELI SU MOJI SVECI: Vlahović želi da osvaja titule sa Partizanom!

Fudbal -
Mladi napadač Partizana Dušan Vlahović priznao je da mu prijaju poređena sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali da želi da ostane u Humskoj i osvaja trofeje sa crno-belima.

Renomirani francuski list "Frans fudbal" na naslovnoj strani objavio je da će Zlatan Ibrahimović uskoro napustiti Pari Sen Žermen, a da bi zamena za sjajnog švedskog napadača mogao da bude najmlađi debitant u istoriji Partizana - Dušan Vlahović.

"Teško mi je uopšte da kaćem nešto posle tako lepih reči "Frans fudbala". Svakako da mi imponuje što me dovode u vezu sa velikim klubom kao što je Pari Sen Žermen, ali u ovom trenutku ne razmišljam o tome, niti sam opterećen. Moja jedina preokupacija je Partizan, šelja za napretkom i mestom u startnih 11. Potpuno sam posvećen tome i ne obazirem se na druge stvari", rekao je mladi napadač crno-belih.

"Nisam još ništa uradio, ali nameravam. Imam ugovor do 2018. godine, gledaću da ostanem što duže u mom klubu i ostavim trag. Dakle zacrtao sam sebi da osvajam trofeje i tek onda, kada dođe vreme, nastavim karijeru u inostranstvu", dodao je Vlahović.

Vlahović ne krije da mu prija što ga porede sa idolom - Zlatanom Ibrahimovićem.

"Drago mi je što me porede sa igračem koji mi je idol. Zlatan je neko na koga želim da se ugledam, i čiju karijeru ćelim da dosegnem".

(Sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track