FUDBALER IZ REPUBLIKE SRPSKE: Sad mi dođe da zagrlim Šešelja!
Foto: Printscreen FB

Nosi majicu lidera Radikala

FUDBALER IZ REPUBLIKE SRPSKE: Sad mi dođe da zagrlim Šešelja!

Fudbal -

Fudbaler koga je zbog majice s likom lidera radikala klub iz Goražda izbacio na ulicu i kome je prećeno smrću oduševljen presudom Haga

Fudbaler iz Republike Srpske Vladimir Radović oduševljen je posle oslobađajuće presude haškog suda za Vojislava Šešelja.Ovaj momak iz Foče dospeo je u centar javnosti u oktobru prošle godine, kad je zbog nošenja majice s likom predsednika Srpske radikalne stranke dobio otkaz u klubu iz Goražda. Nije bilo obrazloženja, sem da je prekršio disciplinu, a mladi fudbaler se našao na ulici.Satisfakcija- Drago mi je što je Vojislav Šešelj oslobođen! To je satisfakcija za mene jer nošenjem njegove majice nisam uradio ništa loše. Iskreno sam srećan posle svega. To je sada i dokazano ovom presudom. Valjda je to sada svima jasno. Oteran sam iz Goražda na pravdi Boga. Ostao sam bez posla, bukvalno na ulici - rekao je Vladimir Radović (25) za Kurir.Nakon toga Radović bio je Šešeljev gost u Zemunu.- Srdačno me je primio. Kad sam ulazio kod njega u kancelariju, rekao mi je: „Dobro te ne ubiše u tom Goraždu!“ Bilo mi je prijatno dok smo pričali i mogu da kažem da je Voja veliki čovek. Nije mala stvar pobediti Haški tribunal. Voleo bih ponovo da ga vidim, da ga zagrlim i stegnem mu ruku.Posle incidenta koji je Radović imao u Goraždu, Vojislav Šešelj je dao intervju Kuriru, u kojem je rekao da će učiniti sve da pomogne mladiću koji je zbog njega skoro izgubio glavu. Naime, ekstremisti iz Goražda pretili su mu smrću preko društvenih mreža.Radikali mu tražili klub- Istina je, trudili su se da mi pronađu klub, ali to nije moglo jer je sezona uveliko trajala. Trenirao sam s Bežanijom, a posle toga me je zadesila i povreda zadnje lože, koja me je odvojila neko vreme od terena. Vratio sam se u Srpsku i potpisao za drugoligaša Proleter iz Teslića - otkrio je Vladimir Radović.

PonosanOPET BIH NOSIO MAJICUUpitan da li se kaje zbog svog postupka koji mu je unazadio karijeru, Vladimir Radović je rekao odrečno:- Ponosan sam što sam nosio majicu s likom Vojislava Šešelja! Nemam razloga da se kajem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track