U ZVEZDI NE MARE ZA KIKS: Još dugo ćemo biti nepobedivi!
Foto: Dado Đilas

KRAJ SERIJE

U ZVEZDI NE MARE ZA KIKS: Još dugo ćemo biti nepobedivi!

Fudbal -
OPOMENA Nažalost, prekinuli smo seriju pobeda, ali bitno je da nismo izgubili sva tri boda. I dalje smo jedini bez poraza u Superligi, kaže Katai

Ništa od evropskog rekorda. A vala i mnogo bi bilo. Crvena zvezda je stala posle 24 uzastopne pobede, tako da neće prestići Benfiku, koja je 1972. godine ušla u istoriju sa 29 vezanih trijumfa.Seriju crveno-belih prekinuo je bivši kapiten i trener kluba s Marakane Nenad Lalatović, koji je Vojvodini tako doneo veliki bod - 0:0.- Nažalost, i našoj seriji pobeda došao je kraj, ali teši nas saznanje da je i to jednom moralo da se desi. U svemu tome ostaje nam za utehu da smo ipak oborili nacionalni rekord po broju uzastopnih pobeda. Što se ovog meča tiče, pokazali smo veliku želju i htenje, ali lopta nekako nije htela u gol i na kraju se završilo bez pobednika - istakao je Zvezdin as Aleksandar Katai.

Uzeo bod... Lalatović dobro vodio Vošu
Uzeo bod... Lalatović dobro vodio Vošu

Veznog fudbalera teši činjenica da je Zvezda i dalje neporažena u prvenstvu.- Druga dobra stvar, ako može tako da se kaže, jeste činjenica da i dalje nismo poraženi u prvenstvu. Ovo moramo shvatiti kao opomenu. Neophodno je da nastavimo još žešće u narednom periodu i da ne dozvolimo da gubimo bodove. Želimo da nastavimo da ređamo pobede i u tom maniru dočekujemo i narednu utakmicu, koja nas očekuje u sredu - rekao je Katai.Trener Crvene zvezde Miodrag Božović nije bio zadovoljan rezultatom utakmice odigrane u Novom Sadu.- Kako je vreme odmicalo, bilo nam je sve teže da igramo i pobeđujemo. Morali smo negde da ne pobedimo, po zakonu velikih brojeva. Žao mi je što nismo oborili rekord koji drži Benfika, ali šta je, tu je - izjavio je Grof.Vojvodina je, prema rečima Zvezdinog trenera, odigrala dobru utakmicu.- Nismo se dobro kretali, nismo stvarali šanse, nismo imali igrača koji može da reši utakmicu - zaključio je Božović.

Nenad LalatovićNIJE MALA STVAR ZAUSTAVITI ZVEZDURezultat je pravedan po svemu što se pokazalo na terenu. Istina za volju, možda je mogao da bude i povoljniji za nas jer smo imali dve dobre prilike. Ipak, nisam nezadovoljan što smo protiv lidera i rekordera osvojili bod. Zvezdi čestitam na sjajnom pobedničkom nizu u ovom prvenstvu - istakao je trener Vojvodine Nenad Lalatović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track