(VIDEO) LUDNICA U LESTERU: Lisice u 95. minutu izvukle bod protiv Vest Hema!

Lisice nastavljaju borbu za titulu

(VIDEO) LUDNICA U LESTERU: Lisice u 95. minutu izvukle bod protiv Vest Hema!

Fudbal -

Fudbaleri Lestera izvukli su bod protiv Vest Hema (2:2) u izuzetno dramatičnom meču 34. kola engleske Premijer lige.

Popularne Lisice su povele golom sjajnog Džejmija Vardija u 19. minutu. Kante je u brzom kontranapadu pronašao napadača Lestera u šesnaestercu, a najbolji strelac Lisica je levom nogom uputio šut u desni ugao i doneo svom timu veliko vođstvo.

Red Card Jamie Vardy - Leicester City 1-0 West... by 109253pr

U 56. minutu Vardi je zbog simuliranja dobio drugi žuti karton, pa je Lester do kraja meča imao igrača manje na terenu.Bilić je krenuo na sve ili ništa. Vest Hem je krenuo svim silama u napad i ofanziva se isplatila u 83. minutu, kada je Kerol sa bele tačke postigao gol za izjednačenje.Samo tri minuta kasnije tim iz Londona dolazi do potpunog preokreta, spektakularnim golom Kresvela.Igrači domaćeg tima se nisu predavali. U poslednjem napadu sa igračem manje uspeli su da iznude penal i Uloa sa bele tačke donosi zlata vredan bod Lisicama u borbi za titulu.

Lester je trenutno na prvoj poziciji sa osam bodova više od drugoplasiranog Totenhema, koji ima utakmicu manje. Ekipa Vest Hema se nakon ovog meča nalazi na šestom mestu sa tri boda manje od drugoplasiranog Mančester junajteda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track