ZVEZDIN HUMANITARAC: Marko Grujić pomaže osobama sa smetnjama u razvoju
Foto: Dado Đilas

Bravo majstore

ZVEZDIN HUMANITARAC: Marko Grujić pomaže osobama sa smetnjama u razvoju

Fudbal -

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Crvenoj zvezdi Marko Grujić odlučio je da novčani deo nagrade grada Beograda u oblasti sporta prosledi u Humanitarne svrhe.

Grujić će novac uplatiti Udruženju za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju Stari grad - "Živimo zajedno".

"Odlučio sam da novac dam onima kojima je u ovom trernutku potrebniji. Kapiten Luković nam je posle posete udruženju 'Živimo zajedno' pričao o lošim uslovima koje je tamo zatekao. Imao sam prilike da vidim kako sve to izgleda i u emisiji Zvezda TV i tada sam odlučio da pomognem koliko mogu. Ovo je samo mali doprionos i voleo bih da ne ostane na tome. Pozivam sve oni koji su u mogućnusti da pomognu ovoj, kao i sličnim organizacijama u skladu sa svojim mogućnostima", poručio je 20-godišnji fudbaler.

Udruženje za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju Stari grad - "Živimo zajedno" postoji od 1997. godine i ima 112 registrovanih članova. Obezbeđuje dnevni boravak za svoje korisnike gde im organizuju celodnevne radionice, umetničke, sportske sekcije, radne programe podržane od strane ministarstva. Cilj im je da što bolje socijalizaciju osobe sa intelektualnim smetnjama i učine da se oni osećaju srećno i zadovoljno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track